htc_kynr Selam.kizlar 15 haftalik hamileyim arada sol kasikta ve vajinada batma gibi agrilatim oluyo canimi yakiyo sonra geciyo 3 sn falan suruyo boyle bisey yasayan varmi acaba...
Ayvaaaaaa htc_kynr ben yaşıyordum canım her gittiğimde doktoruma sordum normal dedi. Ama tahlil de yaptırdı belki enfeksiyon olabilir diye. Ne olur ne olmaz tahlillerini yaptır ve doktoruna sor.
Gamzebzk06 htc_kynr 14+4 haftalık hamileyim otururken batma oluyor bana da normal dedi doktor rahim büyüyor VS dedi canım
htc_kynr Ayvaaaaaa 12 haftalikken gittigimde akintimda vardi druma soyleidm kokusuz ve kasinti yoksa normaldir dedi yoktu oyle bisey idrar tahlilimdede bisey cikmadi bugun batiyo gibi oluyo vajinada geciyo sonra cok sik olmuyo
htc_kynr Gamzebzk06 teşekkür ederim canim daha once olmadi benimde ilk.gebelik olnca insan biraz panik yapiyo galiba 😘
Mervenurerva Bende 3 haftalığım arada oluyor sıkıntı yapılacak bir şey söz konusu değil normalmiş rahimdeki batmanın acısını ancak yaşayan bilir felaket ona rağmen normalmiş rahim büyüdüğü için batma ağrılar oluyormuş sağlıkla inşAllah 😍