Merhaba kizlar,
Benim ikinci gebeligim suan 1 aylik hamileyim, surpriz oldu hic beklenmedik zamanda oldu oglum daha 8 aylik ve daha kabullenemedim.
Cok zor ilk gunleri cok agladim, suanda hala aklimda deli sorular.
Ilk bebegimde dogru durust nasil emzirilir bilemedim gostermediler hastanede.
Ilk gunden gogus uclarim yara oldu kanlar akti , silikon meme ucu denedil ise yaramadi hep kayiyodu zaten. Emzirmeyi birakmak istedim o kadar aci cekiyodum, sonra elektrikli makinayla cekip verdim ve hala uclari aciyodu. Goguslerim hic gecmiyodu, lohusa halimle hasta oldum doktora gittim ve hastanede mikrop kaptim goguslerimden… Antibiotik kulladim 2 hafta emzirmedim ve sonra biraktim. 1 bucuk ay sutumu aldi sonra mamaya gectik. Cok sukur hicbisey olmadi mama ilede guzel devam ettik.
Simdi sorun su, ikinci bebekte de bunlari yasamak istemiyorum, ayni bu bebegim gibi 1 bucuk ay emzirip mamaya gecmek istiyorum.. Emziremiyorum yapamiyorum ve ilk bebegimde cok tepki aldim kaynana olsun annem olsun anneligime laf attilar sanki ben cocugumu dusunmuyorum ama korkularim var ve psikolojik olarak simdiden iyi degilim dusunuyorum..
Ben onun annesiyim benden baskasi dusunemez o kadar cocuklarimi dimi ama sonucta ben iyi degilsem cocugumada yansir o yuzden ben nasil kendimi iyi hissediyosam oyle yapcam.
Dogru mu degilmi?