Anneadayiii Kızlar bugun sancıyla kalktım 5 haftalık hamileyim kanamam yok ama sanki içimden birşey akıp iniyor ne olduğunu anlamadım hareket edemiyorum normal mi bu çok korkuyorum
Ozlemcift Anneadayiii canım içini ferah tut dua et ve doktora git hem için rahatlar hem de bir şey varsa erken müdahale olmuş olur.Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin😍
IlaydaOrhanKopuz Anneadayiii canım gene doktora git ama korkma.benimde gebeliğimin başında adet sancısı gibi sancılarım oluyordu uykularımdan uyanıyordum.ama şükür hiç bir sorun olmadı
Kbrtsn Anneadayiii cnm bende 5 haftalık hamileyim benimde senin gibi aşırı derece ağrılarım vardı adet sancısı gibi iki gün önce kahverngi lekenmem oldu iki gün arayla doktoruma sordum bebek yerleştiği için oluyo dedi
Minkanne Anneadayiii Canım bende de karın ağrısı oluyo ama kanamam yok normal diye biliyorum arkadaşımda da olmuş doktor sıkıntı yok demiş ama herkesnki farklı doktora gittin mi hiç ? Bende 5 haftalığım pazartesi gitcem inşaAllah 🙏🏻
Anneadayiii Kbrtsn lekelenme oldu bende de ama sanki adetken anlarız ya kan gelip gelmediğini bu defa sanki birşey aşağıya doğru indi kaldım hareket edemedim şimdi de çok şiddetli sancım çok korkuyorum
Kbrtsn Anneadayiii banada öyle oluyodu sanki adet olcakmışım gibi bişey geliyo gibi hissediyodum dinlendim iki gün geçti ama yine de içini rahatlatmak için bi doktora git derim
Anneadayiii Doktora daha gitmedim çalışıyorum ve haftasonları da misafir geliyor dinlenme imkanım hiç yok ama bu kadar ağrı ilk defa oldu dün çok hafif vardı bugun kaldım ondan korktum ters birşey olmasın da çekerim ağrıyı 😔😔