sulee43 Kızlar 29+4 haftalık hamileyim 1340 gram bebeğim. 2 hafta önce covid geçirdim coraspin kullanıyorum hiç kullanan var mı coraspin.bide calsiyum kullanıyor musunuz
suscarparimm sulee43 Hamileyken geçirmedim doğum yaptıktan sonra geçirmiştim. 28+1 hamileyim kalsiyum kullanıyorum bebiş en son 25 de 1400 gramdı
Soruyorumm sulee43 ben ocean mummy(multivitamin) viciumd3( kasiyum magnezyum d vitamini) ayrıca bir tane de kan ilaçı içiyorum. Bebeklerimiz de cok yakın kilolarda
Satiyeak suscarparimm 25. Haftanda 1400 gram mi maşallah ya o kilo 30. Haftada olmasi gerek miyor mu😂
merveaslannn Bebeğim 20 haftalık 475 gram Doktorum bana kan ilacı ve d vitamini verdi sadece onun dışında ilaç kullanmıyorum canım
QUEEN088 sulee43 20 hafta olucam.18 haftada 250qramdı.Aspirin ,duphaston,kalsium ve D vitamini,kullanıyorum.😊
QUEEN088 suscarparimm ola bilir)Sende farklı 2trimestr güzel kilolar alıyo)3-de yavaşlıyo Ya kilo)benim için hiç önemli diğil sağlıklı olsun yeter🤲🏻
suscarparimm QUEEN088 Sağlıklı çok şükür şimdi terörist gibi 12 kilo ama maşallahı var durmuyo yerinde
Gnl35 sulee43 22 haftalık 470 gr. Sabah aç karnına tiroid ve demir ilaci, kahvaltıdan sonra tansiyon ve coraspin. Öğlen yine tansiyon ilaci ve d vitamini. Akşam tansiyon ilaci demir ilaci magnezyum ve multi vitamin içiyorum.