Çocuğun hareketi gibi hissettiğim karnımda bir kasılma oluyor resmen icerisi büzüsüyor (erken dogum riskim var muhtemelen sancı bu)
ve tam bi noktaya gelince bir yere vuruyor deli gibi çişim varmış gibi hissediyorum, 2-3 sn sürüp geçiyor. Ama o an tutamıcam diye cok sıkıyorum kendimi, Ayrıca bazen resmen sanki vajinanın icinde oynuyor parmagımı azcık soksam dokuncakmısım gibi hissediyorum, büyük tuvalete cıkıyorum ama cıkmamıs gibi makata dogru baskı yapıyormus hibi hissediyorum. Karnımdaki kasılma yavas yavas bir el geliyor yaklaşıyor rahimi tutup sıkıyor ve sonra yavasca bırakıyor gibi. Bunları yasarken acı hissetmiyorum ama. Garip bir his, huzursuzluk gibi hissediyorum, bazende adet sancısı geliyor bi süre takılıp gidiyor kafasına göre.
gecen hafta doguruyordum az daha,zor durdurdular en son 1-2 cm arası acıklıgım vardı simdi ne durumda bilmiyorum, yarın kontrolüm var. Ciger geliştirci falan oldum. Doğumun yakın diye mi böyleyim (bir kaç gün kadar) yoksa bu haftalarda normal mi bilmiyorum. Siz bunlardan yasıyor musunuz?