Minik_prenses Dün geceden beri 1-2 saatte gelen sancılarım var onun öncesinde de oluyordu ama düzensizdi Doktora gidince bir sorun çıkmıyor eve yolluyordu Pazartesi günü sezeryan olacağım sizce bu ağrılar doğum sancısımı napsam🙄🙄
Anne_bebek38 Minik_prenses 1-2 saatte gelmesi pek doğum gibi değil canm doğum git gide artıp sıklaşr ama yinede doktrnla görüş
Serap-Yigit Ben kendi sancımı anlamamıştım gece boyu sancı oldu. Bende yoruldum sandım. Sabah suyum geldi hastaneye gidince suni sancı vermişlerdi. Sadece üstte kalsın diye yazdım. Belki bilgisi olan vardır. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
1babymom Serap-Yigit Merhaba! Benimde 2 cm açıklık var ama sancı,su falan henüz birşey yok. Doktorum önümüzdeki hafta salı gününe kadar süre verdi olmazsa gel suniyle başlatalım dedi. İlk gebeliğim bilgim yok. Süreç bu şekilde mi ilerliyor acaba
Serap-Yigit 1babymom ben çatı muayenesi olmamıştım. Doğumda muayene oldum. Direkt suni sancı verildi. 37. Haftada doğurdum. Açıklık olunca bekletip sonra suni sancı veriyorlarmış. Çok kolay olsun inşallah