Kr41 Hamileliğin başından beri terliyorum sürekli. Sürekli duş almama rağmen🤦🏻♀️ Terleme sorununu çözecek deodorant hangisidir ?
CananAtaak Kr41 bence terleme sorununu çözecek bir deodorant yok olsa bile alüminyum içerir bu da hem sizin hem bebeğinizin Sağlığı için çok zararlı bence sık sık duş almayı tercih edin 🙏🏻
yabadabaduu Kr41 aynı dertten muzdaribim özellikle son 1 aydır öyle terliyorum ki anlamadım normalde kokmam ama kokuda oluyor çok rahatsızım hiç bi deodorant rolon geçirmiyor canım bunu ben sadece rexonanın clinic serisinin pudralı rolonundan memnun kaldım hayatım boyunca çok çok iyi. Ama resmen yaşadığım şehirdeki bütün kozmetik mağazalarına bakmama rağmen bulamadım satışımı kalktı bayilerde bilmiyorum internetten sipariş vericem kesinlikle tavsiye ediyorum koku yapmıyor ve diğerleri gibi terletmiyor
Soruyorumm Kr41 ter kokusu duş almakla çözüme kavuşmaz duş alırsın bir saat sonra tekrar kokarsın o yüzden rollon ya da dedorant kullanmak şart temiz içerikli olanlar tercih edilebilir.
Rumuz123456 Kr41 ben hamileliğim sebebiyle doğal olsun diye siveno deodorant aldım hem uygun fiyatlı hem de gerçekten işe yarıyor