Papiiii Sleepless_Mother bendee oyle isterimki hamile degilim ama hep canim ceker kasikla yemek isterim
Yildizayz Sleepless_Mother tabikide dalga geçmez tahminimce kan tahlili ister asermemizin sebebi vücudumuzda eksik olan vitamin olduğunda aseririz sıkma canını kuzum bebeğinin ve senin sağlığın için söylemen gerekir 🥰🙏🐣
Hadya Kız cimento ne 😃😃 toprak veya kil aşerenini gormustum de cimentoyla ilk kez karsilastim.Saka bi yana vitamin eksikliginden kaynaklidir tabii ki,doktorun sana en saglikli tavsiyeyi verecektir,konusmaktan cekinme bunlar olagan seyler.
Seymaben Sleepless_Mother inek memesi aşeren vardi aklima o geldi seninmi yine normal demir eksikligin var buyuk ihtimalle 😅😅😅
Seymaben Sleepless_Mother sakin ol askom😅😅😘 bi arkadaşımda duvar kemiriyodu en son care olarak buz yemege basladi iyi geldigini isteğini azalttigini soylemisti dene istersen
twinboymama bende de toz deterjan aşkı var🤦🏽♀️ yiyemedğim için deterjan kabını alıp oynuyordum anca öyle biraz diniyordu. ama içim kabarıyor toz deterjana keşke yiyebilsem avuç avuç yerim
Sleepless_Mother Seymaben kız iki gündür bende yiyom unu he 😂😂😂 eşim diyor soğuk su yap bakıyor buz yok 😂😂😂
Hallerimvarbenim Sleepless_Mother Yok canım neden dalga geçsin doktorun çok sık yaşanan bir durum bak biz bile normal karşıladık Demir eksikliği dedik direk doktor daha da alışkındır