tontonhanim Kızlar bugün 20+0 olduk ama son 3 gündür iştahsızlık bulantı kusma yaşıyorum bu durum normal mi tiksinmelerim falan geri gelmiş durumda geçmişti oysaki sizce normal mi bu durumu yaşayanlar var mı bebeğim hareketli şükür
Morkelebek26 tontonhanim bnce norml kuzum bnde 20+1yim yine midem bulanıyor birşey yiyesim gelmiyor 🤦🤦 gerçi benm tamamen kesilmedi ara ara gitti geldi hala aynı
1Pamuk tontonhanim ahhh benimde geldi 28 . Haftadan beri suan 31. Haftadaym ama bulanti.mide yanmasi bacak agrisi dökülüyoruz resmen 😳😳😔
tontonhanim Morkelebek26 size de geçmiş olsun benim tamamen gitmişti zaten başında da çok olmadı şimdi daha kötüyüm iştahım 0 yesemde geri çıkıyor 😔
tontonhanim 1Pamuk çok geçmiş olsun bacak ağrınız için magnezyum kullanıyor musunuz? Bende ne yesem çıkarıyorum bide hep şişlik var
Morkelebek26 tontonhanim sağolun. oyy çok zor bilirim ya benmde 15. Haftalarıma kadr şiddetliydi sonra seyreldi ama tam geçmişte değil arada oluyor yine 😔
tontonhanim Morkelebek26 zor valla size de çok geçmiş olsun insAllah sağlıkla kavuşuruz da bugünleri unutturular bize 🥰