Hallerimvarbenim Merhaba kızlar ☺️ Az bilinen erkek isimleri önerebilir misiniz bize acaba Kuranı Kerim de geçip geçmemesinin önemi yok Kuranı Kerim’de de yazdığı gibi önemli olan anlamının güzel olması 🥰
suscarparimm Hallerimvarbenim Araz, efran, zana , vefa, çağın, rezan benim isim listemde bunlar var 😂
TinyBabys Hallerimvarbenim İber, İlbey, Mahfi, Efla… Bunlar hoşuma gidenler. İlk bebeğimde cinsiyet belli değilken kız erkek isimleri bakıyorduk teklif etmiştim eşim sevmemişti sonra da kızım oldu zaten ☺️
Pembebulutt Talha Gökberk Yamaç Aslan Zeyd Mirza Göktuğ Gökalp Buğra Asil Çağatay Egemen Erkâm=Rakamlar manasınadır. Peygamber (s.a.v.)'in büyük sahabilerinden birisidir. Furkan Görkem Günay Arel Atlas Bartu Barlas Kayra Kuzey Meriç Pamir Poyraz Rüzgar
nilsmomy Hallerimvarbenim Göktuğ, Tuğra, Eren, Ege, Yiğit, Yağız, Emir, Alp, Kaan, Karan, Alparslan aklıma gelenler bunlar🙏🏻🥰
Pembebulutt Sevgi18 batın Allah’ın ismi olduğu için tek başına konulması uygun değil yanlış bilmiyorsam ☺️
limoncicegim2 Hallerimvarbenim kız isimleri çok seçenek varken sanki erkek isimleri yok gibime geliyor aynı kıyafet gibi kız bebeklerine kıyafet seceneği çokken erkeklere dümdüz gibi bende mesela kız ismim hazır senelerdir ama erkek asla seçemiyorum 😂
Hallerimvarbenim limoncicegim2 Ay evet ya bende hep kız ismi bakıyordum daha çok seçenek vardı şimdi erkek bulmam lazım seçenek yok gibi geliyor 😅
Hallerimvarbenim limoncicegim2 Yok ben kendiliğimden kız ismi bakıyordum daha kolay geliyordu erkek çıktı🤣
Deletedmom52620 Hallerimvarbenim Alaz Aral Arel Çağan Çağıl Deha Duhan Giray Gökalp Göktürk Hazer Kutay Noyan Pars Pamir Yankı Arkın Çınar Doruk Evren Gökalp Ilgaz İlkan Ayas Cenker Diyar Dora Ilgın Ogün Okay Yasir Yekta Yarkın Çağlar Mirhan Yüşâ Zeyd Ahlas
Sehrbnon122 Hallerimvarbenim bende devran, azad ve barış arasında gidip geliyorum canım beğenirsen devran pek kullanılmıyor bilinmiyor yani