Eko123 Ya ne kadar merak ediliyormuş cinsiyet konusu. Öncelikle sağlıklı olsun tabi ki diyorum da kız mı erkek mi diye de çıldırcam😂 anlayanlar bakabilir mi? + simgelerinin arasında bebek. Zoomlayarak görebilirsiniz😘 https://imgyukle.com/i/nJ9vvP
TeoMom Eko123 Cinsiyetten anlamam ama bu haftalar da yapılan tahminler çok yanıktıcı canım 13. Haftaya kadar hep kız dediler teorilere göre filan ama ben erkek bekliyorum ters köşe yapabilir 😬
elcinxxx Eko123 6-7 haftalık cinsiyet mi belli olur Allah askına bebek kesede zor görünürken. Az mantıklı davranın soru sorun ya. Cevaplayacak kişilerin de zekasını merak ediyorum bekliyorum sabırsızlıkla
adehuS Eko123 Bu haftalarda yapılan cinsiyet tahminlerinin gerçekle uzaktan yakından alakası yok 😂 bana herkes erkek dedi keseden dolayı ama cinsiyeti kız çıktı
Eko123 elcinxxx sizi ilgilendirmeyen bir konuysa eğer başlığı göre göre paylaşıma girip okumayabilirsiniz. Aşağı kaydırıp geçin lütfen. Kalmış ki yorum yapmak😊
Minikbebegim1999 Dygnblc bana hep burda erkek dediler bebişime cinsiyetini öğrendik oğlum olucak inşallah
Eko123 adehuS yaa bazıları çok iyi tahmin ediyorlar diyorlar. Tabi sapmalar olur ultrason ve doktor kadar bilebilir mi zaten kimse🤗
Vera09 Eko123 çok komik ya 😂 daha bebek gözükmüyor bile ne tahmini? Kaldı ki burdaki tahmin sonuçlarından ne çıkaracaksınız yani inanacakmısınız
Eko123 Vera09 fal gibi bir eğlence işte çok takılmayın. Konu başlığı yazıyor ilginizi çekmiyor,saçma buluyorsanız girip okumayın lütfen☺️