teachering06 Efulii 29+1 deyim, sıcak mahvetti, gece uyuyamıyorum sıcaktan, hergün 2 kere duşa giriyorum, onun dışında çok yürüyünce bacak arası ağrısı yaşıyorum, alışverişleri tamamlamaya çalışıyorum işte
Ffatma Efulii daha iki buçuk ay var o zamana kadar daha alırım gibi duruyor. İlk kızımda doğuma kadar sekiz almıştım bunda daha çok alırım gibi
yalcinsevda_06 Efulii evet ya bittim resmen bir an önce doğum zamanım gelse de eski enerjime dönsem ne yemek yiyebiliyorum ne doğru düzgün iş yapabiliyorum sıcaktan bir adım dahi atıcak gücüm yok günde iki kere duş almaktan yoruldum e dışarı da çıkamıyorum sağ salim kızçemi alsaydım kucağıma valla başka bişey istemiyorum Allah’tan
Derya4465 29+5 geceleri bel boşluğum çok ağrıyor birde uyanınca ayaklarım ağrıyor aslında dinlenmiş oluyorum ama basamıyorum üstüne yürüdükçe açılıyor başkada idare ediyoruz 😊
snmhsnn Efulii bende 37 giyiyordum şuan 39 oldu ayaklarım ve doğuma ortalama 2 ay var 29 hafta olduk daha fazla şişmemek ve ödem olmamak için dua ediyorum 🤲😀 ne güzel burda herkes 5-6 kilo almış bende işte 15 kilo aldım 😦😃dipnot günde 2 saat spor yaparak normal hareketlerim saymıyorum bile 🤷♀️ Doğumdan sonra da hızlıca gidecek inanıyorum 😍 bende hazırlıkları bitirdim sayılır bebek odasını yaptım yapmayacaktım ama yapmışım 😊bebek arabası puset elektrikli göğüs pompası göğüs için bakım kremleri emzirme sütyenleri pijama takımı gecelik sabahlık bebek için alınabilecek her şeyi de aldım diye düşünüyorum doğum çantamı hazırlamadım bir tek onu da tatile çıkacağım tatil dönüşü hazırlayacağım son aya bırakmak istemedim hazırlıkları hem çalıştığım için raporluyken yaptım son aylar çalışarak geçecek zaten zaman akşam eve gelince yapacak halim kalmıyor hiç o yüzden kafam biraz daha rahat sadece bir sürü kıyafet aldım hala da doymuyorum almayı durdurmam lazım daha bunun doğumu var fotoğraf çekimi var doğum anı oda süslemesi var doğum anı hediyelikleri çikolataları falan var yani küçük gibi görünen asıl büyük şeyler var
Sahranr Efulii 29+2 benimde ekimin sonlarına doğru gözüküyor duş alıyorum direk terliyorum hamilelikten sanırım hep sıcak basıyor ayağım desen ödem gbi çok şişmiş ayakkabi olmuyor hazırlık konusundada herseyinide aldık hazır sadece bir kaç eksiğim var onlarda alicam tamam Allah’ın izniyle
Melegimin_annesi Efulii 31+4 haftalığım ufak tefek eksiklerimi tamamlamaya başladım geceleri uyutmuyor bebiş ayaklarım ağrıyo yanıyo dün akşamdan beri karnımda nasıl hareket ediyo belli değil yumruk gibi beliriyo canım yanıyo o an ilk gebeliğim biran önce yavrumu kucağıma almak istiyorum ne tarafa yatsam oraya toplanıyo batıyo sanki
Krnn1 Efulii 29 haftalığım bende bir haftadır bebeğim çok az hareket ediyor. Sadece arada bir nadir hissediyorum yada vurunca sanki arkaya vuruyor içerde bişeyler oluyor ama göbeğimde hissetmiyorum. Salı randevum var ama korkuyorum bişey mi oldu kordon mu dolandı diye. Ölse allah korusun hiç hareket olmazdı herhalde dimi
Efulii Krnn1 ayy Allah korusun canim tabi ki oyle hareketi hissediyorsan sıkıntı yok. Yeri daraldikca hareketi azalacakms korkma yani