Duygumut Kızlar yeni hamileyim şu an la roche posay ınvısıble fluid kullanıyorum ama hamileler için mineral filtreli güneş kremi öneriyorlar siz ne kullanıyorsunuz?
Cicilibicili Duygumut ben de la roche posay kullanıyordum. Hamilelere özel bir güneş kremi satış taktiği demişti bir eczacı öyle birşey yokmuş
_ozlmm Duygumut solante pregna kullanıyorum. Doktorum önerdi içeriği hamileler içinmiş çok memnunum ☺️
haticenurrr Cicilibicili neden yanlıs bilgi veriyorsunuz öyle sey olur mu kimyasal filtreli günes kremleri gebelikte kullanılmaz, mineral fiziksel filtreler kullanmak zorundayız. eczacı asıl satış politikası yapmıs😂
Duygumut _ozlmm Banada doktor bunu tavsiye etti ama yağlı bir cildim var sivilce yapar diye korkuyorum
_ozlmm Duygumut Aslında krem yağsız yine de yapar mı bilemedim 🤔 Bende araştırma yaptığım da bazılarında sivilce yapmış da bana yapmadı
Cicilibicili haticenurrr ya ben özellikle solante almaya gitmiştim eczacı orda satılıyor olmasına rağmen öyle söyledi valla ben onun yalancısıyım😅 o yüzden eczacı öyle söylemişti dedim hani duyduğum oydu benim de.
Duygumut Burcuuuuu Bende alıp şansımı deneyeyım bari birde mustela önerdi benim doktor. Solante / Mustela
Burcuuuuu Duygumut mustela kullanmadım ama yüzüm sivilce doluydu gunesten dedi ve Allah’a şükür düzeldi