Selinayyy Kızlar 24+4 haftalık olmam gerekirken bebeğim 23+5 mis 1 hafta geride dedi doktor kızlar zayıf oluyo ama genede dikkatli beslen ve vitamini aksatma dedi sizde de böyle olan var mı neler yediniz bebeğiniz kilo aldım nelere dikkat ettiniz
4cocukannesi Selinayyy bende ikizlerime hamileyim kızım önde adet tarihî ile uyumlu oglum geriden geliyor karpuzu tavsiye etmislerdi her gün karpuz yiyorum kaşar peyniri badem keçi boynuzu pekmezi
suscarparimm Selinayyy Normal canım 1 hafta geri veya önde çıkması ultrason cihazları su içerisindeki bebeğin ölçümlerini %100 lük bi dilimle vermiyor zaten
Selinayyy 4cocukannesi Bende normalde düzenli besleniyorum ama demek mi yetmemiş bende artık kilo aldıran yiyecekleri arastirip başlayacağım inşallah duzelirler kilo alirlar güzelce
Selinayyy suscarparimm Ay inşallah öyledir yaa geride diyince moralim bozuldu ister istemez ama 24 haftaya göre 650 gram normal değil mi ya ben mi yanlış biliyorum yoksa
suscarparimm Selinayyy Kızımda gerideydi hep 1 hafta 42 haftalık 2650 doğdu şimdi 14 aylık 12 kilo 🤷🏻♀️
Nazli358 Selinayyy canım benimde bugün 24+4 ama kontrolüm vardı bugün 23+4 çıktı bir hafta geri çıktı kilosu 575 boyu 27 çıktı 23 e uyumlu dedi doktor ama zamanla düzelir sanırım bilemedim bende endişe ettim
Selinayyy suscarparimm Maşallah yinede o kadar zayıf değilmiş ayrı yetten bise kullandınız mı vitamin olarak yada yediklerinize dikkat ettiniz mi
suscarparimm Selinayyy Evet o kadar özen gösterdim ki vitaminlerime yediklerime ama gene haftasına göre az bi kilo ile doğdu sonradan toparladı kilo genetik bişey
Selinayyy suscarparimm Evet canim banada öyle geliyor bakalim nolucak inşallah düzelir dikkat edecegim
Selinayyy Nazli358 Evet çoğu kişi arayı kapatıyor ileri haftalarda diyor ama gidince gorucez bakalim.ne dicek kontrolde doktorum