Merveerdmm Kızlar biz bugün 38+6 haftalığız ama kızımdan hala ses yok. Siz ne durumdasınız? Doğum İçin neler yapıyorsunuz?
De25 Merveerdmm bizde 38+1 Dün aşırı bir bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım budur kızım geliyo dedim banyo yaptım ama geçti şimdi adet sancısı gibi var birde bebeğin hareketleri hem az hemde sertleşti toparlaniyo sizde de oluyo mu
Aysegul345 Merveerdmm 38+5 haftalığım hiç doğurcak gibi hissetmiyorum kendimi😄 dün biraz kasılmalar sıklaştı kasığım ağrıdı acaba mı dedim ama gelen giden yok henüz😮💨
Bayancorek Merveerdmm 37+1 iz , anca 1 hafta durur daha da beklemez dedi doktorum bugün. Egzersiz vs. yapıyorum squat merdiven falan. Sıcaklarda zor oluyor tabi. 🌸🤧
Merveerdmm Bana da 40. Haftayı beklemez dedi doktorum ama hiçbir belirtim yok. Kendimi hiç doğuracak gibi hissetmiyorum 🙈
Minnacksevdack Merveerdmm biz de 38+5 teyiz. Dün kontrole gittik. Ne pozisyonu değişmiş ne de sancım var 🙊 biz biraz bekleyecek gibiyiz
Minnacksevdack Merveerdmm bir de doktorum sürekli merdiven inip çıkmamı , yürüyüş yapmamı , evde temizlik yapmamı ve plates topunda zıplamamı önerdi 😂