esmerella37 ovülasyon testini geçen yıl çok denedim hep koyu gösterdiğinde ilişki yaşadık ama o testler bende tutmadı. Bıraktım, acaba stres mi yaratıyor bende dedim. Sonra kendi halinde devam ettik sadece gün aşırı olacak şekilde ya da kafamıza göre. Kısmet dedik. Ama ben mesela geç döllenme (1 hafta) gebe kaldım. Bekleme aşamasında 3 - 4 farklı şehirde doktorlara gittim hep çok sağlıklısın sıkıntı yok dediler. Eşim de sperm kalitesini ölçtürdü onda da hiç sorun yok dediler. Bekledik 2 sene toplamda bekledik. Kısmet işte. Bu süreçte doktorlardan biri bir ilaç verdi. 5 gün kullandım sonra o ay 14 gün regl olmadım.tamam dedim gebeyim ama sonuç negatif. İlacı kestim asla kullanmam dedim. Devam etseydim çatlama iğnesine kadar gidecekti doktor ama sorunumuz yoktu. Dedim ya hepten akışa bıraktım. Çevrem aşırı bir stresli yapım olduğu için bebeğin olmadığını söylediler. Olabilir, dedim ama sonra kafama takmadım, kendimi 32 yaşımdan sonra stres konusunda çok çok çok az da olsa törpülemeye çalıştım. Akışına bırak, gün aşırı ilişki yaşa. Hormon testlerinde de bir sorun yoksa kafana takma. Ha oldu, olacak deme. Ben bıraktım bunu ve oldu bebiş. Bugün 5 +5haftalık. Rabbim hayırlısı ise gebeliğim devam etsin diyorum hatta. Geröekten her şeyin hayırlısı