Gunesinannesii Merhaba güzel anneler benim 1 yaşında bebeğim var iki gündür ishal ne yaptıysam geçmedi ne önerirsiniz kovidden dolayı hastaneye gitmek istemiyorum 🥺 Allah rızası için bana işe yarayacak bişey söyleyin ağlayacak dururma geldim 😥
Sehrbnon122 Gunesinannesii muz falan iyi gelmez mi canım muz ishal durduruyor ya nar suyu da verebilirsin nar varsa
Mysaa Gunesinannesii ishalse aslında gitsen daha iyi olur canım serum yazabilirler ya da tahlil felan evde bilmiyorum gecircek ne olabilir 🤔
HavvaSonmez03 Gunesinannesii kola içmeye başladıysa kola iyi gelir diye düşünüyom bana hep kola iç derlerdi ishal olunca çocukta fayda var mı bilmiyom
Gunesinannesii Sehrbnon122 kuzum iştahı hiç yok ağzına hic bişey almıyor ama muzu deneyeceğim teşekkür ederim 🥺
Gunesinannesii HavvaSonmez03 keşke içse denerdim hemen ama asitli hiç bişey icmiyo 😥 ama aklımda bulunduracagim teşekkür ederim 🌸
suscarparimm HavvaSonmez03 1 yaşındaki bebeğe kola mı 😦 Kola verilmez bebeğe bilgilendireyim bebeğiniz varsa sizde vermeyin @Gunesinannesii salgından ziyade gaita testi yaptırmanızı öneririm Bağırsak enfeksiyonuda olabilir haşlama patates yarım çay kaşığı nişasta ve yoğurdu karıştırıp verebilirsiniz şeftali suyu sıkıp içirin veya kendisini yedirin
Cicilibicili HavvaSonmez03 kola bizim için bile zararlıyken 1 yaşındaki bir bebek hiç içmemeli. Kaş yapayım derken göz çıkartmak bu. Bence böyle birşeyi ne tavsiye edin ne de uygulayın
Sehrbnon122 Gunesinannesii kıyamam hastaneye götürseydin canım bu aralar cocuklar da bu salgın baya var benim 7 yasında kı kız kardesim de kac gündür ishal iştahı yok
Gunesinannesii Sehrbnon122 inanki bez yetiştiremiyorum bir hafta giden bez iki günde bitti üşüttü mü acaba ondanda olabilir mi 🥺
Sehrbnon122 Gunesinannesii olabilir ama bence bi doktora götür ya antibiyotik falan verir şurup belki iyi olur yaa
HavvaSonmez03 suscarparimm kusura bakmayın da 1 yaşında çocuklar içiyo salığa zararlı olabilir ama var yani benim dememle zararlı olmaz benimki sadece bi öneriydi
Drysmsn Gunesinannesii nar ekşisi ıyı gelıyor arkadaşım soylemıstı 1 tatlı kaşığı falan verıyordum hakıkı olsa daha ıyı . Bıde pırınc haşlayıp suyunu soğuyunca verıyorum kızıma
suscarparimm HavvaSonmez03 İçmesi demek önerilecek bişey olduğu anlamına gelmiyor yanlız siz zararlı birşeyi önerirken nasıl rahat edebiliyorsunuz şaşırtıcı
HavvaSonmez03 suscarparimm allahım yarrabim içirenler var bacım hem bunu soran anne benim dememle kola içircek değil herhalde sen niye bu kadar üstüne alındın oda şaşırtıcı
suscarparimm HavvaSonmez03 Yanlış yönlendiriyorsun canım benim bak o bebeğe birşey olsa kola yüzünden( varsayım ) anne seni suçlayabilir sen önerdin diye gerek varmı yok. Bence sende bilinçli ol ve bebeğini öyle gıdalardan uzak tut milletin bebesi içiyor bişey olmuyor niyetiylw uygulama 👌🏻
Cicilibicili Gunesinannesii bizim doktorumuzun önerisiydi bu siz de mutlaka sorun tabi. Eczaneden maflor probiyotik aldık ve paketin yarısını yoğurduna karıştırıp yedirdim bir kaç gün hemen düzelmişti.