elfskmen Merhaba arkadaşlarr kilo alımınıız nasıl gidiyoo ben 5 aylık olduum 5 kilodan fazla aldıım ve asııl bu aydan sonra kilo alımı artacakmıış
Mysaa elfskmen son aylarda biraz daha artıyor ödem bebek kilosu vs ayda 1-1.5 kilodan fazla almamaya bak canım
suscarparimm elfskmen 7 aylığız 6 kilo aldım 👌🏻 Kızımda 9 ayda 33 kilo almıştım 😂 artık sumo güreşcisi gibi yürüyemiyordum
Meleklerim00 elfskmen bende 6 aylık hamileyim kuzum 9 kilo aldım ve ikiz bebislerim olacak zaten zayıf biriydim gören kilo almamıssin diyo çok abartı durmuyo karnım buyuyo🥰🧿🤲
Serenay07 29 haftaya kadar almadım son haftalar alıyorsunuz kızlar 36 haftalıgım 65 le hamıle kaldım 75 sım suan son gunler 1 kılo bıle aldıgınız oluyor başlarda alamamaya dıkkat edın
Ebrar_65 24+2 deyim 61 le başladım şimdi 59 kiloyum almadım eksiğim var şuan ama bebeğim kilosu boyu falan herşeyi iyi çok şükür
Serap-Yigit Aksakal1907 ya benim de açlık tokluk kilom aşırı farklı 😂doktora aç gitsem anca onların tartısı benimkinden fazla tartıyor ayakkabılarımı çıkarayım dedim izin vermedi 😂😂
Gunes74 @elfskmen Bende sizin gibiyim 5 aylık olduk 7 kilo aldım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor sanki doktorumuz çok hızlı gidiyorsun diyor bir kaç ay kilonu korumaya çalış dedi. İnşallah ideal kilo ile bitiririz. Sağlıkla gelsinler de kilo verilir.