ilknuribrahimbelis Merhabalar 29 haftalık hamileyim ama dün doktor bebeğimin kafasının aşağıda ayaklarının yukarıda olduğunu söyledi bebeğin aşağıda yerleşmiş dedi 29 hafta erken değil mi dönmesi için, canım sıkıldı ya
132025 ilknuribrahimbelis sorun olmaz normal oğlum da o haftalarda dönmüştü erken doğum falan olmadı şimdi 28+4 haftalık hamileyim bi süredir kızımda döndü bence aşada hissediyorum bugn doktor ne dicek bakalım
poncikella0707_ ilknuribrahimbelis benim her kontrolümde baş gelişti. Sadece çatı tarafında kemik ağrısı yaşıyorum. Zaten baş geliş olduğuna hep sevindim çünkü bebek büyüdükçe yeri daralıyor dönemiyor sonra. Korkulcak bir durum yok
byzogrtmn ilknuribrahimbelis erken değil bence. Benim de o civarda dönmüştü maşallah 40. Haftaya girdim hala tık yok
ilknuribrahimbelis Vicibici aşağıda olduğunu bayadir biliyordum karnımda aşağıda zaten benim doktorum erken doğum riski olur böyle dedi
nimilhan Benim bebeğim 28 de döndü farklı bir belirtiniz yoksa gayet normal bir durum. İçiniz rahat olsun.
ilknuribrahimbelis nimilhan doktorlar öyle bi söylüyorlar ki sanarsın o an doğacak korkutuyorlar biraz da
Birminikcivciv ilknuribrahimbelis benimde karnım çok aşağıda bebek resmen kasıklarımda hareket ediyor
Birminikcivciv 132025 Bende elini ayağını kasığımda ve bebeği çok aşağıda hissediyorum sizde de mi öyle ? Doktordan sonra bizi bilgilendirir misiniz 🙏
132025 Birminikcivciv şimdi çıktım doktordan kafası değil ayaklarıymış aşada olan kafası yukarıda muhtemelen ayaklarıyla tekmelediği için çok aşadaymış gibi geliyo bi sıkıntı yok dedi
damla-6992 ilknuribrahimbelis Benim de 30 lü haftalarda bası aşağıdaydı dönmüş dedi, en son geçen hafta gittim kontrole Yan duruyodu. Sezeryan için gün verdi. 38 deyim şimdi. 24 ağustosta doğum var.
Tubakskn11 Balla dondugune sukret bence bızım 31 hep makat hala makat bu pozısyonu degısebılır bıle bu haftalarda gayet normal bak bızımkı donmuyor ıste
benimmdunyamm ilknuribrahimbelis hayır normal dönmesi sonucta kanala girmiyor pozisyon alıyor hatta benim o haftlrda almamıştı doktor bu inatçı dönmüyor dedi ve dönmedi de
dunyam-01 ilknuribrahimbelis Korkmayın benim de baş aşağı ve ben 28 haftalığım bu haftalarda zaten normal ki dönmesine sevinin bence diğer annelerimizin de dediği gibi yerleri daraldıkça dönemiyorlar ileri ki haftalarda Allah’ın izniyle sağ salim gelsin kucağınıza, ve zamanında gelsin inşallah🌸
ilknuribrahimbelis İçim çok rahatladı teşekkür ediyorum hepinize☺️ ilk hamilelik bilgi sahibi değilim, bazı doktorlarda korkutuyorlar resmen insanı, Rabbim sağlıkla zamanında almayı nasip etsin bebişlerimizi😘❤️❤️
_mira_2022 ilknuribrahimbelis korkulacak bir şey yok canım internete bakarsan 22 haftalık 25 haftalık dönen bebekler bile oldu leğen kemiğine girmediği sürece sıkıntı yok bendede 33 haftalıken dönmüşdü dönmesi gereken Zaman 35 haftadan sonra olmalı bazı bebekler öyle olmuyor işte korkma.😊