Ebrucengiz64 Kızlar 4 aylık hamileyim kiz bebeğimiz olacağını öğrendik 😊 güzel ve anlamlı kiz bebek isimleri varsa önerebilirmisiniz?
Tugca Ebrucengiz64 Bwn kızımın adını Karen koyucam isminin anlamı saf temiz ve Allahın cennette sundugu meyve demekmis. Ilk söylendiginde garip gelsede zamanla cok sevebilirsiniz 😊
Hanim78 Ebrucengiz64 duyulmuş bir isim mi ariyorsun çok duyulmamış mı ben sıradan isimleri seviyorum kismetse kızımın ismi Meryem olacak anlamı ibadet eden kadın demek🌹
Harunnisa Ebrucengiz64 bi adensu koymayi düşünüyoruz daha once adennisa da olabilir demistik ama benim aklimda hep harunnisa vardi kadinlarin en hayırlısı anlamina geliyor
Agg0207 Feyza ismini begeniyorum bende ilim irfan allahın verdiği feyz ile dolu olan kişi demek bolluk bereket taşma anlamları var
Harunnisa Ebrucengiz64 dunyada sadece 4 kiside olan bir isim var zemheri anlami karakis demek ama duyulmamis derseniz yani dunyada 4 kiside olmasi duyulmamia oluyor 😁😁😁
Yagmurk Canım benim de kızım olacak bende 4 ayı bitiriyorum bu hafta minnoşumla biz ‘derin su ‘ koymaya karar verdik ama nehir, masal gibi isimlerde çok güzel.. karar sizin tabi☺️
Ebrucengiz64 Harunnisa duyulmamış bulmak mümkün degl ama çok verilmemiş bisey olablr mesala ayşe fatma hatice çok verilen ya o yuzunden
Harunnisa Ebrucengiz64 anladim canim benim şaka olarak dedim bende oyle düşünüyorum adensu da karar kıldık ne kadar var bilemedim ama etrafimda duymadim hic