Yildizparlak Gamzeeeelim canım ben daha yeni sordum sigortalıya 7600 TL diyorlar ama 7000 e kadar indiriyorlarmis sezeryan normal aynı ücret bende Salih beye gidiyorum
Gltanesi Gamzeeeelim iki ay önce 6 bin kusurata denk geldi ama geçenlerde zamlandi diye duydum 7-8 civarıdır büyük ihtimal
Gamzeeeelim Yildizparlak indirimmi oluyormuş yani onu nasıl yapıcaz bende Salih beye gdiiyorum muştayiz git gel yapıyoruz muayene ücreti doğum ücreti birden çok fazla zam geldi
Yildizparlak Gamzeeeelim bak canım ben Salih hocayla konuştum hastahane indirim yapıyor dedi hastahane ile de konuştum 7600 TL’den 7000.e kadar indirim yapıyoruz dedi
Gzdeee11 Yildizparlak merhaba bende Salih beye gidiyorum ne zaman tenli göstermeye başlıyor bebeği renkli ultrasyon veriyor mu?
Yildizparlak Gzdeee11 canım 20.haftadan sonra renkli göstermeye başlıyor o haftadan sonra pozisyon müsaitse resimlerini alabilirsin.
Gzdeee11 Yildizparlak anladım teşekkür ederim siz kaç haftalıksınız birde detaylıya gidicem inşallah detaylı taramanın ücreti hakkında bir bilginiz var mı?
Yildizparlak Gzdeee11 canım ben yeni doğum.yaptim.37 haftalıkken detaylı taramanın ücreti benim yaptirdigim zaman 480 TL idi en son ne olmuştur bilmiyorum
Gzdeee11 Yildizparlak anladım teşekkür ederim bilginiz için rabbim hayırlı uğurlu sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah