Duygugulmz Arife2736 ben akrep oglum yay kizimda ya akrep ya yay olcak bakalim 😊tahmini dogum tarihimiz ayni demek hemen hemen ☺️☺️
Arife2736 Duygugulmz 13 27 Kasım arası açıkçası akrep erkeği olsun istiyorum 20 sinden önce dogurmam lazım elimden gekeni yapicam hayırlısıyla
Zuzuu86 Ben Başak, oğlum yengeç, kızım Başak, bu oğluş da büyük ihtimal kova olucak 😚 bakalım çevremde hıc kova olmadı
Duygugulmz Arife2736 hayirlisi olsun sağlicakla gelsinler ☺️benimde büyük ihtimal akrep geç gelmezse bakalim son tarihi 20 kasim bakalim nolur 😁
Gamzeshniiillll Aylin355 Ben akrep burcuyum oğlum terazi olacak uyum konusunda bir sorun yaşamayız diye düşünüyorum abimde terazi gayet iyi anlaşıyoruz 😅
beboveben Gzdmrt2905 size de maşallah Amin inşallah sağlıkla gelsin bebislerimiz. Kontrolünüz güzel geçsin inşallah icinizi ferah tutun siz
3babymom Aylin355 benim burcum yay İlk bebegim terazi İkinci bebeğim balık Üçüncü başak gibi görünüyor 1 hafta ileri giderse o da terazi olur brlli değil 😂🌸
Gkceko 3babymom bakın size kanıtı 😂😂😂 ama eşimin yükseleni balık belki babayla daha çok anlaşır diye düşünüyorum 🙈🙈