Elfayldzl2017 Hamileyken adet olanlar hamileliğinizi ne zaman nasıl öğrendiniz ne zaman test yaptınız
Sinem94 Elfayldzl2017 5 ağustosta adet oldum 9 ağustosta hormon için kan verdim hamileliğimi öğrendim değer düşük nasıl ilerler bilmiyorum ama olabiliyo yani
Yasemin8892 Elfayldzl2017 ben ilk gebeliğimde yaşadım 3 gün geçmişti günüm kayınvalidem dip köşe yaptırdı o zaman eve bende ilk ya bilgim yoktu pek iş yaptım biraz uyudum uyanında adet oldum 3 gün sürdü hamile olmadığımı düşünmüştüm o zama birdahaki ay adet olmayınca test verdim pozitif çıktı kalp atışlarını duymak için hastaneye gittiğimde 12 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Hulus Elfayldzl2017 aslinda ustune gorme dedikleri lekelenmeler . Yoksa direk normal bir adet gibi olmuyor o bahsedilen adet. Normal kanama varsa gebelik yok demektir.
ugurboceginibeklerken Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kanamam oldu regli oldum sandım ama rengi kırmızı değildi kahverengiydi ve az az geliyordu akşam acile gittik kan verdik 6 haftalık hamileymişim ☺️
merveanne_ ugurboceginibeklerken az az geliyo ya hani,mesela onun içinde ara sıra küçücük kırmız pıhtı şeklinde de gördünüzmü acaba bir kez filan oluyo sadece
Elfayldzl2017 Yaklaşık 1 senedir çocuk düşüyoruz olmuyor daha önce üstüne adet görenleri duymuştum acaba olabilrmi dedim biraz sancımda var normalde hiç sancılanmam
Sinem94 aybarsaybuke çok yoğun değildi benim zaten yoğun olmaz pıhtı da çok yoktu 3 gün kanama 2 gün de lekeleme şeklinde oldu 5 gün sürdü beta hcg 5.89 la öğrendim şu an 49 bekliyorum
Sinem94 aybarsaybuke bi bilgim yok onceki gebeliklerimde yaşamamıştım bunda böyle oldu zaten değerim düşük kimyasal olma ihtimalim var
Ozge Elfayldzl2017 öyle birşey varsa hemen doktorunuza gidin. Benim annem öyle bebek kaybetmişti. Siz önleminizi alın. 🌸