Pcoslubiranne Minikcennetim fark etmez ki. Ikili setler oluyor bir buyuk bir kucuk ondan olabilir. Ya da sadece kucuk. Standart oluyor zaten.
EzgiCafer Minikcennetim bence 2.3 tane al yedek her zaman iyidir bebekle ilgeniyosun on an onu yıkayamıyosun hemen temiz al ver ilk zamanlar dakikalar çok kıymetli
Bebekdelisi Minikcennetim chicco cam welbeing öneririm canım en ufagı baya yeter gaz yapmaz anne memesi gibi
Grmcmrv Biberon ve emzik bence almayın bebeklere meme reddi yapıyor bilginiz olsun . Biberon yerine yanınıza şırınga alabilirsiniz sütünüz gelmediğinde sütü ya da mamayı bununla verirseniz meme reddi olmaz
Minikcennetim Mucizem_00 bende bir tane alıp kaliteli almak istiyorum ama büyük mü alsam küçük mü bilemedim
Mucizem_00 Minikcennetim baby plus antikolik aldm ben valla 150 ml canım kücüklerinden şmdilik yetr duruma göre bakarz benm cam degil ilk zaman camlar ii olmuyomus zaten baby plus ta bebekler için tasarlanmış ürünler zararsız
EsraBaykara Minikcennetim 1 tane 150ml lik aldım ben chicco natural feeling. Birde +4 ay uç aldım aynı serinin. Yetmezse alırım ikinciyi diye düşünüyorum.