Eleonora Burcuuuuu vardi kokuya karsida asiri hassastim. Dogrusu kokuya karsi hassasiyetim azda olsa kaldi en kotusu bu
Burcuuuuu Eleonora soğan sarımsak ve bazı şeylerden hala tiksiniyorum da geçsin artık 18+1 im oldum bende
Htce1 Eleonora 38 e doğru giderken yazıyorum 😂 kıymetini bilin bu günlerin, şuan artık doğsa da bebeğim ben de rahatlasam diyorum
sunset_momy ipek76 3 hele şu sıcaklarda hiç çekilmiyor Ağustos sıcağı beni mahvetti kavruldum resmen. oturduğum yerde terliyorum
Gizem260 Eleonora herkesin bir olmuyo ya belki sizin de güzel geçer 3te Benim 2 de 3 te rahattı bak rahatlıktan bebek bile gelmiyo 40 oldum 😅
aleynakpnrr Eleonora sen bide 3. Ye gel hwhsjjaaj perişan halde buraya ağlayarak yazarsın artık ben mesela öyle yapıyorum hahahhaha 39+5
Bebekgeliyoorr Eleonora Eveeet hatta galiba şuan daha az kaldı ki acillerde nst çektiriyoruz sürekli 😄😄 Elveda ters dönmüş kaplumbağa dememe az kaldı 😂
Cgdm34 Eleonora bende aynı durumdayım cnm merak etme sımdı hersey yıyoruz cok sukür 16. Haftadan sonra bana bır rahatlama geldı hakıkatten 2.trimester cok rahatmışş kız👍😂😂😂