ElaRose Kızlar tavsiyeleriniz neler 1 ay kaldı tüp bebek yapmamıza . Eşimin sperm sayısı 1,5 milyon . Hareketi güzel sayısı düşük
arirangg ElaRose Her gece yatarken bir avuç “çiğ kabak çekirdeği” yesin canım. Arı sütü, arı poleni, keçiboynuzu özü, çiğ havuç, çiğ ıspanak. Bunları yesin. Doktor ilaç vs verdyse onları da kullansın tabii. Allah’ım müjdeli haberi almayı nasip etsin
Yarenn92 ElaRose balık yağı kullansın birde folik asit eşim bunları kullandım 2 ayda düzelme oldu ve hamile kaldım
Zehross03 ElaRose keci boynuzunu alın 5 6 tanesini bi tencereye kırın 3 su bardagı su dök kaynat 20 dk sonra bi bardagını icsin gece yatmadan kalan diger bardagi icsin denemekten zarar gelmez biz bir ayda bu sekilde milyonlar artırdık bide caksır suyu kullanıyodu tabi hangisi bilmiyorum artık
tupbebekannesi522 ElaRose ınstagramda (nihalinbahcesi) sayfası var. Biz oradan ginsengli macun aldık. Çok faydası oluyor. Bizim de 80 milyondan 150 milyona çıkmıştı. Ama ileri hareket sorunumuzda vardı çok şükür 15 haftalık hamileyim. Tavsiye ederim yorumlarını da okuyun alın bence.
Yarenn92 arirangg folik asit olarak folbiol balık yağı olarak ta Regula-3 gold doktorumuz bunları verdi bende kullandım