[silindi] Saat 11de inşallah transfer yapılacak dualarınızı bekliyorum 🤍🤍 İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bende pozitif sonuç alırım 😍
dilarademirrr [silindi] Rabbim hakkınızda hayırlısını versin , güzel sonuçlar alıp, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏼🌺
Mrvmnv [silindi] Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla çok güzel pozitif sonuçlar alırsın inşaallah 🌸
baby3_ [silindi] allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim ikizlerim oldu Allah isteyen herkese versin
Sehrbnon122 [silindi] ayy bugun muydu senin transferin canım yaa insallah tutunacak sana bebişin dualarım seninle ❤️🙏😘
OzgeSrc ALLAH hayirla saglikla bi bebek nasip eder insallah bugun sizin icin cok guzel bi gun olsun insallah dileklerinizin gercek oldugu 🤲❤️
Savrakk baby3_ bnimde tüp bebek yumurta toplamadan snra rahim dinlendirme dedi bir ay ilişki yasağı koydu sizde birakmismiydi
[silindi] Sehrbnon122 evet canım ilk denemem temmuzda 15 yumurtam toplandı 8 tanesi kaldı Bugünde çift transfer olacak inşallah 😍😍
Sehrbnon122 [silindi] ayyy hadi insallah kolay bi islem zaten 1 dk bile sürmüyor kasma kendini yatakta ayaklarını kendine cek bi süre ve hemen idrara kalkma bekle kuzum
teacherozlem [silindi] ay ben de tüp bebek ile hamile kaldım inşallah pozitif sonuç alırsın kaçıncı gün embriyosu 🙏😍
Seyma0323 Canim transferden sonra bol bol dinlen ve doktor izin veriyorsa yürüyüşünüde yap yediklerine içtiklerine dikkat et bi 2 3 hafta🤭 ceviz kuruyemiş etc asitli icecekler icme ve bol bol su iç. Tabi once Allaha güven sonra kendine🙏
[silindi] Sehrbnon122 11 dediler 11.45 oldu bekliyorum idrara sıkış gel dediler sıkıştım ama daha almadılar işlem acıyormu sonra çda kalkmam idrara
[silindi] Sehrbnon122 12:25 de transferim oldu nasıl idrarım var anlatamam zor tutuyorum yatıyorum siz ne zaman idrarınızı yaptınız
Meliscan [silindi] benimde 3 te dediler ama 4 e doğru aldılar merak etme canım öyle acılı Bi işlem değil Allah yardımcın olsun bnde transferin 5.günündeyim tek transfer yaptılar 5.gün embriyosu.. Allah yardımcın olsun