Eda_elvan94 Kızlar selammm şuan kaç aylik.hamilesiniz? Hala.folik.asit.kullanan var mi sanırım ilk 3 aydan sonra kullanmak çok zararliymis ben elenatal 2 kullanıyordum sanırım 4 aya kadar kullandım zararı olur mu acaba sonra kan ilacı ve balık yağına gectim
OzgeSrc Eda_elvan94 neden zararliymis ? 😟 ben 14+4 um bikac gun once doktorum 16. Hafta bitene kdr iceceksin dedi korktum.smdi
Dml28 Eda_elvan94 bende folik ve kan içiyorum geçen bir makale okudum korktum otizm arttırıyor uzun süreli folik asit kullanımı diye okudum
tupbebekannesi522 Eda_elvan94 bende şuan 15 haftalığım başından 13 haftaya kadar kullandım sonrasında d vitamini yazdı doktorum
KeremikoBayky Eda_elvan94 aynen. 17. Haftadayım. Kahvaltıdan sonra elenetal 2 öğlen NBL nin algea yağı akşam Nbl nin Ostea sı gece yatmadan ferro demir takviyesi alıyorum
Pengu Eda_elvan94 bende 12 haftalıgm doktor folik asitli balık yağı na geçti ama simdi tırstım otizm falan kimin makalesnde yazıyor acaba?
Eda_elvan94 Pengu instagramda Bi doktorun altına yazmışlar ama bak burdayım yorumlarda da yazan olmuş Bi iyice arastir canim sende nolur nolmaz Allah korusun🧿🧿