Gokceyolagelmez22 Mrb bisey merak ediyorum ben 25 günlük hamileyken kanda gebelik cıkmadi negatif cıktı acaba neden cikmadi ondan snra da röntgene girdim hap fln kullandm midem agriyo sandm oysa hamileymisim
BuseBasderici Gokceyolagelmez22 Hamile olduğunuza emin misiniz? 25 günlük hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz kanda negatif çıktıysa?
Hamilelik10 Gokceyolagelmez22 yani zaten 18 haftalık hamileymişsiniz. 18 hafta öncesinde kalmış bu olay. Çok merak etmeyin derim. O bebişin geliceği varmış, neler yapmışsınız ama şükür ki sağlıkla büyümüş. 💕💕
Byn_gungor Gokceyolagelmez22 bende ilk kanda yaptırdıgımda bsey çıkmamıstı negatiftı snra ogrendım kı 3 haftalık hamıleyım bazen kan testlerı de yanıltabılıyo
Deletedmom434 BuseBasderici diğer bir postunda da 18 haftalık hamileyim demiş anlamadım acaba ilk hamile olduğu dönemden mi bahsetti
Gokceyolagelmez22 BuseBasderici suan 18 haftalik oldukk cok şükür kanda çıkmadı 25 günlükken adet söktürücü kullandm hap bitti yine adt olmadm tekrar gittigimde 1 bucuk aylik hamileydim