Ruveyda_baskapan Yarın sabah 11.00 de spinal anestezi ile doğumum var çooook heyecanlıyım uyuyamıyorum
Mltmsncn Ruveyda_baskapan bence uyuyun 😅 su an bebiş için uyandım mesela tek göz kapalı yazıyorum😄😄 şaka bi yana. İnşallah sağlıkla, en kolay haliyle kavuşursunuz 🙏
Dyg___ Ruveyda_baskapan bende hamilelik boyu heycandan uyuyamazdım 😁 bolbol uyu diyenlere amann derdim ama öyle olmuyomuş şimdi niye uyumamışım diye kendime kızıyorum😩 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️🤷♀️
Dyg___ Duygu_ck aynen aynen sabahın köründe de kalkardım 😂 ama şimdi bebeğimin gözüne bakıyorum uyusada bende uyusam diye zombi gibi dolanıyorum bütün gün 😁
Sehrbnon122 Ruveyda_baskapan yaa cok heyecanlı bi bekleyiş cok güzel bi duygu yarın miniğine kavuşuyorsun Rabbim sorunsuz bi sekilde saglıkla kavuşmayı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏♥️
Yooookkk1 Ruveyda_baskapan bende sabah yavruma kavusacagım insallah heycan korku hersey karısık uyuyamıyorum 🙈
Bayancorek Ruveyda_baskapan Hayırlısıyla kavuşursun inşallah. Umarım her şey yolunda ve çok güzel gider. 🌸🤗
Kokturk Ruveyda_baskapan bizim de doğum 4 gün sonra ben şimdiden uyuyamıyorum 🥺 iki gündür maalesef 🥺 rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🤗
Ozlm0916 Ruveyda_baskapan kız yat uyu benim tek gözüm açık tek gözüm kapalı meme mestan ortada bebeyi uyutmaya çalısıyom 😅🤭😅🤣 rabbim hayırla kurtarsın inşallah bi avazda kurtarsınn kuzuummm 😍🤲🤲🤲🤲
A-y-s-e-g-u-l Ruveyda_baskapan Ruveyda_baskapan sizi hep takip ettim 🥰 sonunda büyük gün Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah ❤️🤲🏼