Bu denli zor bir süreç yaşayacağım aklıma gelmezdi ama buna da şükür. İlk gebeliğimdi ve bebek 4 kilo üstü olunca doktorum kararı bana bıraktı bende sezaryen istedim. 17 ağustos için tarih belirledik ve sabahtan yatışımız yapıldı bu zamana kadar ne sancı ne de bir başka belirti yaşamıştım ama o gün hastaneye gelmeden önce bebeğimin hareketleri durmuştu hastaneye yatar yatmaz kanamam başladı nst ye bağlandım ve sancilarim çıkmaya başladı sezaryenden önce birkaç saat doğum sancısı da çektim normalde öğleden sonra olacak doğumum öğleden önceye alındı spinal olarak anestezi uzmaniyla anlaşmıştık öylede oldu anestezi uygulandı ve ben birkaç dakika sonra bayıldım bilincim gitti meğersem kalp atışlarım durmuş bir sürü serum ve oksijenle kendime geldim herkesin korktugu o kadar belliydi ki benim icin herkes dogumda eks oldu diyordu uyandığımda doktor bebeği aceleyle çıkardı bebeğim kakası yemişti ondan hareketsizmiş midesi temizlendi bana çok kısa bir süre gösterdiler ve gitti işte ondan sonra 7 saat boyunca bebeğimden uzak kaldım herkes bana olanları konuşuyordu beni yoğun bakıma aldılar tansiyonum 15 in altına hiç düşmüyordu bir sürü serumlar yedim yoğun bakımda her şeyi hatırlıyorum zannederken ben saatlerce uyutulmusum odama akşam çıkarttılar ve birkaç dakika sonra bebeğim geldi çok şükür ki sütüm dogumdan önce de vardi hemen emzirdim Allahım herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin hiç ummadığımız şeyler gerçekleşebiliyor en çokta bebeğime kavustuguma mutluyum 🥰 istediğiniz soruları cevaplayabilirim 🤗