Bi gün bende yazar mıyım diyordum oldu işte. 39+5 olduğum gün sabah gayet normal kalktım ağrım sızım yoktu. Zaten 1cm kendi açılmam vardı ama sancı bekliyoduk. Herneyse ben uyandım kayınvalidemde kalıyordum zaten son günlerin ani bişey olur felan dıye. Kahvaltıyı hazırladım kendim için tam mutfakta yürürken bişe aktı bacaklarımda ılık ılık ben işk tuvaletim sandım ama değil zaten anlıyosunuz tutamıyosunuz akıyo gidiyo ben emin olmak için tabi banyoya gittim tekrar gelmesini bekledim yine aynı şey olunca emin oldum doktorumu aradım duşunu al kahvaltını et bide kahveni iç gel dedi doktorum muhteşem biri zaten ANTALYA MURAT DORUK ilk suyum 10.30 da gelmişti biz. 12 gibi hastanedeydik öuayene oldum açılma aynı sancı yoktu ama suyum geldiği için yatış yapıldı suni verildi saat 1den akşam 8e kadar suni sancı aldım dişe kolay 7 saat adı üstünde sancı ama öldürmüyo yani kimseyi korkutmak istemem dayanılıyo herneyse saat 8 de doktorum geldi alttan muayene etti ve açılmam hala aynıydı ve kendi sancım olmadığı için bebeğin kafası tam yerleşmiyodu kanala suni sancı almaya devam etmemin benim ve bebek için çok yıpratıcı olucağını söyledi ve suyum geldiği için maks 24 saatimiz vardı ee zaten akşam 8 olmuştu saat ve sezeryan kararı aldık. Saat 9 da sezeryana alındım spinal anestesiyle suni sancıyı çektikten sonra iğne acısı felan koymadı yani ki acı eşiğim çok düşüktür zaten hemen uyuştum sondam takıldı doktorum geldi ve oğlum sağ sağlim doğdu ve iyiki sezeryan kararı almışız bebeğimin kafası suni sancının baskısıyla uzamaya başlamıştı ama herhangi bi sorun yok şuan çocuk doktoru muayenesini yaptı zamanla düzelir dedi 2750gr 46cm doğdu oğluşum Şuan yanımda uyuyor çok şükür ben daha ilk yürüyüşümü yapmadım ilk fırsatımda buraya yazdım evet biraz uzun ve detaylı oldu ama bnde günlerimi sayarken bu kadar detaylı yazılmış hikayeler görünce mutlu oluyodum. Hem sezeryan hem suni sancı görmüş biri olarak sorularınızı alabilirim ♥️😘😍