Nur_Altunay3335 Bazı doktorlar 5,6 aya kadar bebeğin ultrason görüntüsüne bakarak yanılabiliyor tahminlerini söylüyor ve size %90 kız deyip erkek veya kız çıkan oldu mu başınıza böyle bir durum geldi mi kızlar
Mervyksl Nur_Altunay3335 evet bı yakinimda oldu. Doğuma kadar erkek dendi ama kızı oldu. Bazen bebeğin pozisyonundan dolayı cinsiyeti belirlenemiyor.
11Merve Nur_Altunay3335 burda bugün birisi paylaşmış erkek denmiş başından beri doğumda bi de ne görsün kızı olmuş 😄
Cherry95 Nur_Altunay3335 komşuma doktoru erkek demişti. 4.5 aya girerken kız olduğunu söyledi. Bana da ikili tarama ile kız dediler cuma kontrolüm var 15. haftayız umarım değişmez yine kız derler çünkü ponçik ponçik pembiş şeyler aldım kızımaa :)
Nur_Altunay3335 Mervyksl çok teşekkür ederim yanıtkadığın için 🌸🌼benim arkadaşıma da 7. Ayına kadar erkek dediler kız olduğu anlaşıldı
11Merve Adamiranin__annesi garantiye almaktan ziyade herkes bi hazırlık yapıyo bi anda cinsiyetin değişmesi şok olurdu. Bu cinsiyet ayrımı yapmakla alakalı bi durum değil
izobellaaa-_- 11Merve şahsen ilk hamileliğim ve kız olsun diye çok istemiştim şimdi de 33+2 erkek ve değişmesini istemem çünkü genel olarak cinsiyete göre alınıyor herşey diye düşünüyorum
Nur_Altunay3335 11Merve aynen öyle , Herkes hazırlığa erken zamanda başlıyor ki doğum yaklaştığında eli ayağına dolaşmasın ve cinsiyetin sonradan farklı çıkması ebeveynleri alışveriş telaşını ikiye katlıyor gibi bir durum söz konusu oluyor
Nur_Altunay3335 Cherry95 rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin alışveriş yaparken en güzel duygularla onu hayal ederek yapıyorsun çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸🥰Alışveriş evet cinsiyete göre yapıyoruz sonradan değişenler büyük şoka uğruyor bebeğin inşallah doğru bir pozisyonda gösteriyordur cinsiyetini 🥰20. Haftadayım bende
Mavisperi Sleepless_Mother anaa ne değişik bisey ya herseyi hazırla et bir an da pat farklı bisey Rabbım sağlık sıhhat versin insaAllah isimli şeyler almamıştır 😀😀
muallimehanimmom5 Sleepless_Mother detaylı ultrason yaptırmamısmıydı 🧐 nasıl doğuma kadar anlamamışlar bu tarz örnekleri görünce insan doğuma kadar güvenemiyor😅
Nur_Altunay3335 Sleepless_Mother yaa 😍rabbim kaderini güzel eylesin attığı her Adım başarı size de gurur getirsin 🥰bizim yerimize de öp pamuk tenli beyi 🌸işte bilemiyorsun son anda sürprizle geliyorlar 🤭
Sleepless_Mother muallimehanimmom5 valla onu tam bilmiyorum ki canım bende onu sorcam 😂 nasıl kız denilipte erkek çıkıyor 🥰😂
Sleepless_Mother Nur_Altunay3335 Amin bitanem Allah razı olsun bütün çocuklarımızı evlatlarimizi korusun 🤲❤️ Ah keşke yanında olsam uzaktayiz ben İst o d.bakirda 😔