Hafizehanim61 Hayırlı geceler arkadaşlar 🌹😊 Son günlere yaklaşırken korku, heyecan ikisini bir arada yaşıyorum. Nasıl olacak ne yapacağım, yapabilecek miyim diye sorular kafamı kurcalıyor. Birbirimize dua edelim lütfen olur mu 🌷🌷🌷🌷
Pelinakcn Hafizehanim61 son 37 uygulamaya göre ama daha önce gelecek gibi hissediyorum, sağlıkla gelsinler 🫶🏻🧿
Minagezer Hafizehanim61 Son 22 ama daha az hissediyorum çok heyecanlıyım ilk heyecanım benim beni neler bekliyor kafamda birsürü sey 🥰🙈
Hafizehanim61 Minagezer aynen güzel arkadaşım. Bende çok heyecanlıyım. İlk tecrübem olacak. Allah yardımcımız olsun ❤️
northandmother Hafizehanim61 uygulamaya göre son 21 doktorum gelişimi ilerde olduğu için Ağustos 20 ye kadar gelir demişti Allah affetsin 24 u oldu bizimki hala içerde yer açmaya çalışıyor kendine 😅
hurrem_sultan northandmother aynı durumdayız umutlarım tükendi artık 🥲 en ufak bi belirti ağrı açılma yok
northandmother hurrem_sultan kız benim sancım var nst de de çıkıyor ama gel gör ki 1 cm dışında mm bile açılma ilerlemedi 😅 böyle kaldık yani bakalım şimdi geldim bekliyorum umarım alttan bakıp şöyle bir 4-5 cm derde alır hemen doğuma 😅😅 hayaller böyle gercekler çocuk iyi suyun iyi biraz daha bekleyelim dicek 😅😅