CananAtaak Doğum olmadan önce vücut ishal olup bağırsak temizliği yapıyormuş ya da çok tuvalete çıkma isteği oluyormuş. Sizler yaşadınız mı yaşadıktan kaç gün sonra doğum yaptınız kızlar ☺️ Çünkü bende 36+3 gebeyim bugün ishal oldum
Cigdemalp CananAtaak benim İshal sorunun olmadı ama bi sabah bel ve kasık ağrım oldu O sonra geçti ve sık tuvalete çıktım daha sonra rahat bir nefes aldım ve göbeğimin aşağıya indiğini fark ettim ama hala doğurmadım dört gün önce böyle bir şey oldu ama az kaldığını hissediyorum büyük ihtimalle sizinde vücüt doğuma hazırlanmaya başlamıştır 36+5 iz bizde
Sbhdr CananAtaak benim 37+0 suyum geldi. Kaç gün önce hatırlamıyorum ama iki gün falan ishal sürdü. Suyum gelmeden önce bacaklarımda ağrı vardı anlamamıştım meğersem doğum olacakmış.
Busra0o Bende aynı durumdayım 40+2 oldum 36. Haftadan beri ishalim ve sık sık tuvalete çkıyorum, araştırdım normalmiş.
Cigdemalp CananAtaak bende çok istiyorum ama bi yandan korkuyorum nedense ağrılarım arttıyor gibi çünkü 😂🥹🥹🥹
CananAtaak Cigdemalp 2-3 gündür her akşam belki bugün sancı olur suyum gelir falan diye umutla yatıyorum yatağa ahhahahaha çünkü çok zor olmaya başladı havalar çok sıcak geceleri uyuyamıyorum