Ayse_4646 2cocukluana Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah. Bende devlette doğum yapicamda 38 de istiyorum 39 dan alınıyormus galiba. Doktor mu verdi tarihi acaba
2cocukluana Ayse_4646 saol.ilk bebegim erken geldi sezeryan oldu.buda erken dogmaya kalkmasin diye 39u beklemediler
hilalella Deletedmom_7 ben çam ve sakura da doğum yaptım fakat eşimi refakatçi olarak aldılar bence doğum yapacağınız hastane ile görüşmelisiniz
Serap-Yigit Deletedmom_7 yakında olsanız ben yardımcı olurum size hamileyim ama doğurmama var. Çok haklısınız. Bebek varken tuvalete gidemezsiniz ya da uyku uyuyamazsınız. İnşallah yanınıza iyi biri gelsin gözünüz arkada kalmasın. Kendi akrabanız ya da arkadaşınızı kastediyorum
Deletedmom_7 Serap-Yigit Allah razı olsun düşünmeniz yeter❤️ hala kalacak birini bulamadım. Umarım hastane bu konuda insafa gelir de eşime izin verir
hilalella Melisakeskinn 7 Ay oldu ben doğum yapalı ve eşimle birlikte özel odada 1hafta kaldık eşim olduğu için tekli oda verdiler
muzeyyenumar8 Normal doğum olursa kimse kalmıyor maalesef sezaryen olursa erkek kalamıyor devlet hastanesinde 2 normal doğum yaptım oğlumda 2 gece kızımda 1 gece yalnız kaldım 3 hamileyim bir aksilik olmazsa inşallah yine tek kalırım.
Serap-Yigit Deletedmom_7 inşallah izin verirler. Kimse yok sonuçta. Eşiniz de dışarı çıkmazsa belki insiyatif kullanabilirler. Dışarı çıkınca diğer doğum yapan kadınlar oluyor diye istemiyoruz demişti şehir hastanesi
Deletedmom_7 elifuslu1002 aynı durumdayız benim de annem köyde yaşıyor. Bakalım Allah büyüktur bir çıkış kapısı açar bize umarım. 🙏
elifuslu1002 Deletedmom_7 inşallah ya ama sanırım kayinvaldem gelcek eşime sordum bugün gelir dedi gelmese bile tek başımıza bakarız artık Allah onunda kolaylığını verir
Melikeex Deletedmom_7 hıc kimse odaya gelmiyordu ki bı sabah kendi doktorumla cocuk doktoru geldi onlar da bısey demedi sonra cıktık zaten