betul12f Melikemercimek Ahahhahahaha ay kız çok güldüm 😂😂😂hiç aklıma gelmemişti bende mi yaptırsam görev dağılımı 🤣🤣😂😂😂
marnus Nazendehanim mobilini indirip kupon takip et. Her gün kupon veriyor. Hep kuponla çok uyguna aldım ordan kıyafetleri
Arife2736 duru_pars benim ikinci gebelik olucagi için abisinden kalanları giyicez 10 hastane çıkışı aldım ama eve gelince temiz temiz giydin istiyorum yıkanir öyle giyiniriz
Kr41 Haftaya cinsiyeti belli olsun da öyle alacağım. Ama aklımda ismi yazılı olan hastane çıkışı olacak galiba🧿🥰
Kubra-T minnikmucize benim kızımda 3850 doğmuştu 0-3 ay hastane çıkışı almıştım sıkıntı yoktu ama şimdi oğluma aldığımın üzerinde 0 50 santim yazıyor kızımdan daha iri olursa olmaz mı acaba diye düşündüm
minnikmucize Kubra-T Yok canım olur 0 3 aylık ürün benim kızım tam 3 ay giydi hastane çıkışını her ay 2 kg almasına rağmen. Tabi markası da önemlidir kalıp vs
Momy_eyyuptalha elmaserkc21_ Trendyoldan istemiştim isterseniz linki bırakabilirim fikir olur https://ty.gl/1av642rlgr