06nurrrr nilsmomy benim haftam biraz küçük olduğu için kendimi tutuyorum doğrusu eşim 🤦🏼♀️🤦🏼♀️en fazla 7.ayda fln alırım herhalde ozaman da kalirmi kalmaz mi bilmiyorum
Momy_eyyuptalha Sehrbnon122 teşekkür ederim canım rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️🥰
EsraBaykara NilAda16 hayır unisex diye erken aldım ben,cinsiyeti bilmiyorduk. 155₺ idi ben aldığımda 😁Kızımı bekliyoruz😊
Beymin Matmazelss umarım severek kullanırsınız. Biz hala kullanıyoruz :) bizim ki aç doğdu resmen belki ondandır 🙂
Sedefatlas Siyahkelebek1420 Ben ağustosun 2 sinde sipariş verdim bugün kargoya vermişler 20 iş günü içinde geliyormuş
Aytiii duru_pars Sağlıkla giysin inşallah. Hastane çıkışı giyeceklerini doğurduktan hemen sonra mı veriyoruz ebeye?
birgezegenli duru_pars hemşireye verilecek hastane çıkışını süslü püslü olanı mı vereceksiniz yoksa normal bir hastane çıkışı mı? Ben kirlenir diye süslü yaptırdığım şeyleri sonra giydiririm fotoğraf çekilirken diye düşündüm ama yanlış mı düşünüyorum 😅
Snemgokbil birgezegenli aynen bende öyle düşündüm sonucta ilk kan olur cicukta ağrıdan çocuğu da çok gormucen resim cekemyiz