happykis12 Çatlatma iğnesinin 10. Günü silik çizgi vardı 13. Günü hiç çizgi yoktu bugün 15. Gün yeniden silik çizgi var🤷🏻♀️
beyza_77 happykis12 merhaba kan testi verdiniz mi sonucunuz ne benimde bugün iğnenin 13. günü ama negatif
happykis12 Miray81 senin kaçıncı günü canım bende bütün ümidi kesmiştim bugün yeniden yapayım dedim silik çizgi çıktı bakalım yeniden yapıcam yarın
Miray81 happykis12 Mecburum çok uzun süredir deniyorum 3 aydır da doktor kontrolündeyim ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdım çok test yapıp üzüldüğüm için çok korkuyorum
happykis12 Miray81 bende 1 buçuk senedir istiyorum 1 senedir doktor takibindeyim klomen çatlatma iğnesi denedik olmadı şimdi femara çatlatma iğnesi ile sonuç bekliyorum bakalım bende sonuçlardan korkuyorum ama test yapmadan duramıyorum
Miray81 happykis12 Rüya gördüm rahmetli ananem karnıma dokunup kız çocuğu var dedi ölü diriyi getirir derler bilmiyorum ama karnımın alt kısmında ağrı var ve yüz üstü yatarım hep şimdi karnım sıkışıyor gibi hissediyorum
happykis12 Miray81 benimde çatlatma iğnesinin 9.10. Günleri kasıklarımda çok ağrı oldu bi daha olmadı bende rüyamda çift çizgi görüp duruyorum kafayı yemesek bari
Gizeem45 Miray81 ümitlendirmek istemem ama ben bu tarz rüyalara inanırım benim de rahmetli dedem dolap üzerine uzanırken belime dokunup kızım sen yeni doğum yaptın otur ne istersen annanen pişirir demisti üstüne 1 hafta geçmeden hamile olduğumu ögrendim 🤭🧡
Gizeem45 Miray81 bende uyandıktan sonra belimde elini hissettim bel agrımda hep devam etti. İnşallah umduğunu bulursun Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🧡