kbralya01 Rukiye24 evet tabiki ☺️ Sabırlı sabrın iyisi sabrın en güzeli anlamında. Oda bizim sabrımızın en güzel mükafatı 💕
berceste5155 El123 benim de eşim istedi aybükeyi bemimde içime sindi babası aybüşüm diye seviyor şimdiden inşallah bizim kızımızda sever ismini güzel duanız için teşekkür ederim 😊
El123 berceste5155 ayyy bir aşık ki babasına hazır olun sızde valla sımdıden bırı aa sınan hulyanın kocası dese aglamaktan harap oluyo benm kocammmm dıye 😂😂 gercı bu aralar bı oğrenmıs senın kocan ama benım aşkım dıyo 😂😂
berceste5155 mutluanneyiz minel kelimesinin tek başına anlamı yok diye biliyorum den_dan gibi anlamlara geliyor kuranda bir çok yerde geçiyor mesala nas suresinde geçiyor ordaki anlamına bakabilirsiniz tabi ki sizin kararınız niyetim size karışmak değil sadece benim dikkatimi çekmişti anlamı söylemek istedim
mutluanneyiz berceste5155 evet bende çok araştırdım o yüzden yanına bir isim daha katmak istedik babamız çok istiyor Minel ismini bende kıramadım o yüzden Minel Hüma istiyoruz kısmet olursa sağ salim gelsin bebişlerimiz 🌸
Elayfers hemsreanne Evet hem anlamı da çok güzeldi ama neymiş okula gidince akranları dalga geçermiş falan filan beni de etkilediler aslında ne alaka ama iştee insanlar yeniliğe kapalı 🙃 Lidya da çok güzel ben de çok beğeniyorum tarz isimleri çok naif geliyor kulağa 😍
hemsreanne Elayfers çocuklar zaten illa dalga geçecek bir şey buluyorlar hangi ismi koyarsak koyalım bir şey bulurlar :) bende aden ismini koymak istiyorum ama dalga geçilir mi bilemedim
EddaBilkil hemsreanne ben bu platformda buldum kız ismini. Henüz belli değil. Erkek olursa ben kız olursa eşim koyacaktı. Bende burda Eflin ismini okudum anlamı cennete açılan 8 kapıdan 1 nin adıymış. Eşim isime bayıldı kız olursa edlin koyamaya karar verdi. Benimde içime çok sinmişti. İöten içe zate hep kız istiyordum iami özel vemtek olsun diyordum. Çevremizde böyle isimde kşmse yok. Direk eflin koyacağız.
Rukiye24 EddaBilkil cennetin eflin adında bir kapısı yok 8 kapısı var reyyan , salat. Cihad,sadaka, hac, eymen, zikir-ilim.
Elayfers hemsreanne hayır bence hiç dalga geçilecek bi isim değil aksine söylenişi de anlamı da çok güzelmişş 🥰🌸