Eliiiiif Kızlar nedense böyle şeylerde kimse yorum yapmıyor ama maşallah kaynana elti oldu mu herkes vızır vızır yazıyor.Çatı muayenesi hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi ?? Burada sadece niyeyse kaynana elti olunca yazıyor herkes
Svcncmrnz Eliiiiif cnm ikinci doğum olck çatı muayenesi oldum pazar günü o günden sonra leke geliyor nişan yani doğumu bekliyorum 39+2 yim
TinyBabys Eliiiiif çatı muayenesi hakkında post açmamışsınız ki. Neden direkt sitem ediyorsunuz? Ayrıca çatı muayenesi hakkında yüzlerce post açıldı şimdiye kadar. Onları okusanız zaten bilgi sahibi olurdunuz. Daha az önce açılmış bir post gördüm. Herkes herkese sitem etmeye yer arıyor.
HavvaSonmez03 Eliiiiif canım ben Henüz 19 haftalığım ama kuzenim doğuma yaklaştığı için onu doktora ben götürdüm sadece açıklık varmı erken doğum olasılığı varmı diye bakıyorlar benim bildiğim kadarıyla doğuma yakın zamanlar bakıyorlar diye biliyom ben yurt dışında böyle Çünkü Türkiye’de nasıl bilmiyom
Birbebismeselesi Svcncmrnz catı muaynesi ile açıklık muaynesi aynı sekilde mi oluyor. Acil durumdan dolayı çatı muaynesi olmadan açıklığıma bakıldı. Aynısı mı diye merak ediyorum.
Eliiiiif TinyBabys ne zaman post atsam ya kimse yazmıyor ya da bir iki kişi yazıyor o yüzden sitem ettim
Semilk05 Eliiiiif ya yanlış anlamayın da birsürü çatı muayenesi postu var sanırım siz onlara gireceğinize kaynana elti şeylerine bakmışsınız çok asabi yazmışsınız. Bu kadar cevap alamıyorsanız internetten bakabilirsiniz.
HavvaSonmez03 Birbebismeselesi birde riskli olan gebeliklere bakıyorlar diye biliyom düşük olabilir mi diye
Esmaaa33 Eliiiiif çok basit bir muayene kısa sürüyor zaten jel sürdüğü için hiç zorlamiyor rahat bırakın kendinizi sadece 😊
Esmaaa33 Bana 38+4 de yapıldı 4 cm acikligim varmış yarın 39+4 oluyorum normal doğum olacak doktorum kesesini açacak sonradan sancib başlar dedi zaten