Selam kızlarr size normal doğum hikayemi anlatıcan 😊😊 Ben tam 40. Hafta dolduğu gün lavaboya gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm böyle kahverengi sümüksü bişey çok sevindim hatta artık doğumum başlicak diye neyse sonra doktora gittim kontrolüm var doktora söyleyince çatı muayenesi yaptı ve bana 2 cm açıklık var dedi çatı muayenesinden sonra biraz kanamam olmuştu korkmuştum açıkçası biraz bekledim hastanede sonra eve geldim akşama doğru azar azar sancılarım başladı annem yanımdaydı ona belli etmedim üzülmesin diye kendisi şeker hastası o eve gidince görümcemi aradım sağ olsun o da hemen geldi gece 12 gibiydi sancılarım yoğunlaşmaya başladı doktora gittim devlet hastanesine açıklamamın olmadığını ve gidip evde beklememi söyledi orada takipli olmama rağmen h bir müdahale etmedi sinir oldum neyse sonra eve geldim 1 gibi sancılarım giderek şiddetini artırmaya sıklaşmaya başladı ama sabah a kadar dayanmak zorunda kaldım çünkü açılmamın olmadığını düşünerek bana suni sancı vermelerini istemedim evde kendi sancılarımı çekmek istedim evde bol bol sıcak duşa girdim pilates topu üzerinde hareketler yaptım ki çok şükür kendi sancılarımla sabah 7 de özel yüzyıl hastanesine geldik içeriye girdiğim gibi doktorum beni muayene etti ve 7 cm açıklığımın olduğunu söyledi ardından beni çataldan indirirken suyumun patlamasıyla beraber hemen acil bir şekilde doğumhane hazırlandı yani ben tutamıyorum geliyor diye bağırıyorum sağolsun onlarda beni yolda doğurmiyim diye çabucak götürüyorlardı el arabasıyla 😂 ardından çatala çıktım doğumhanede ve bebeğim 10 dakika içerisinde kucağımdaydı kızlarr 😊 o kadar güzel bir duygu ki Rabbim herkese yaşatsın hemen bana verdiler öpüp kokladım onu ve inanın içimden bir ton çıkmış gibi nasıl rahatladım bilemezsiniz ☺️umarım buradaki herkes hayırlısıyla bebeklerini kucağına alır inanın bende son zamanlarda acaba doğmayacak mı diye çok söyleniyordum kendime ama anladım ki herşeyin bir vakti ve saati var emin olun Allah yardımcınız oluyor o an ve dayanıyorsunuz 😊 çokta uzatmayayım hepinizi çok öpüyoruz teyzoşlar bizim için Happy Mom serüveni burada biter 🥹💕