Elvanguzel Minigim38 Allah yardımcımız olsun kaç haftaliksiniz ben hiç devlete giriş yaptirmadigim için sanırım doğumda yaklaştığı için devlette yapamıyorum
Minigim38 Elvanguzel Aminnn 🤲🤲28+5 haftalıgım devlette dogum yapabilmeniz icin kaydınız bulunması gerekiyor
Elvanguzel Moonlight38 teşekkür ederim ben Aynur hanım a gidiyordum cokda memnunum seviyorum ilk iki doğumumda onda oldu ama bu sefer çok fazla geldi doğum ücreti o yüzden araştırma yapıyoruz 🙏🌹
Elvanguzel Minigim38 evet 35+5 haftalık olduk ve her an gelebilir erken doğum riskimiz var hayırlısı inşallah
MinnieMouse DiplomaliEvHanimi bilgi alabildin mi canım ben de araştırıyorum Hüma hastanesini aradım telefonda muayene ve doğum ücretini söylemiyorlar
DiplomaliEvHanimi MinnieMouse suan en ucuz muayene 250 den basliyo canim dogumda doktoruna gore degisiyor en dusuk 5.500
Miniciginannesi Ben Hüma Hastanesi’nde M.Cahit Gözüakca’ya gidiyorum muayene 230, doğum içinde bugün 5500 dediler. Hatta bugün detaylı ultrason çektirdim ona da 730 ödedik.