Oznurdediler kankzın bebek wrbalarındaki kaltieisni hiç beğenmem ama pwrk ywtaklarda pek şikayet almadık zaten genel oalrka park yatakalrd aladığımız her şikayet ya yekkelerkleri zorlanmadan kırılıyor ya da katlamam mekanizması bozukuyor katlanma mekanizmasında da üç dört adım var o adımları sırayla yaomasanaız bpzulıyor sıradına uymanız lazım.
Bebk arabarısnsa gelimce kabin boyların geneli tlelerkeri küçük oluyor bende ne bebkken ne çocukken kullanırken rahat bulmuyorum bizde kullandık çünkü engebekerde çoooook yoruyor ve tekelreri daha kaltiesiz olıyor kırılaniliyor yani o yüzden bi tık büyük tekerli kabin bpylarda var onları öneitirm mesela kraft onyx nw kabin boy kadar küçük ve haff ama tevaek bebek arbaaıs veya prego lotusun tekelrek boyu gayet güzel bu arada tek sıkıntı teklerkte değil geneli tek yön olıyor ve bizim açımıxdna bu çok kötü özellkti hrm rüzgarlı durumlard abrbği kpruyamıyroduk hem uyuynca karşı yarafa bakmasıni istmeiyorfuk falan, ayrıca pusetli kullanımda kabin boylar çok kötü olıyor hem extra ağrılık plıyor çoğunda kumaş ksımı çıkmaıdğı için hem oturnca brbekle temasa rmgel olıyor sırt ve tente ksımı kosavası bir çok dez avantajı var ama bu dezavantajların heosini yok eden arbalarda var ilk örnepiö kraft onyc nw gibi veya bütçwde sıkıntısı olmassa en sevdikleitm chicco one4ever ve maxi cosi leona2 bu ikisini tek alsnaız 8 bin psuetle ise 10 bini geçiyor ben bu ikisini çooook öneirirm hem kabin boy gibi küçülüyorlar hem trvakelrt kadar ağrı değil hem çift yönlü hem kaliteli hemde uzun süreler kulanıanilr hemde yekelr bpyları ideal