mervisk Bagi easyfold 2 capsule Bagi nanofold Kraft onyx nw Kraft napoli Bunlar arasında kararsız kalıyorum, sizce hangisini almalıyım? Sağlam ama cok ağır olmayan kabin boya yakın bi model olsun, pratik olsun istiyorum
umudum23 Bir_abla Avova seferber oto koltuğu ve maxi cosi axiss fix arasindayim hangisini onerirsiniz?
Bir_abla umudum23 normlade maxi cosi derdim marka olarka ama bu model yenideoğan için bi tık az korumlıklı yani yan korumlaıkra küçük kafa korumalığı yok avova daha iiy o yüzden birde isterseniz chicco oneseat air 0 36 ya bakabilirsiniz hrm yenidoğan için ideal hemd eextra gölgelği var ☺️
Bir_abla Brnnr_34 tavsiye etmem kanz kalitesi hiç iyi değildir arbaa da ağır ve hantal onun yerine elele mido öneriirim fşyatları yakın
Elifbanmaz @Bir_abla ben Quero S-line Travel Sistem Bebek Arabasını almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti fiyatı, ürün özellikleri, herşeyinin içinde olması falan beni etkiledi acıkcası. Acaba düşünceleriniz nedir?
Bir_abla Elifbanmaz portbebye dönüşen çok daha uygyun fiyatlı arbalar va onalrda da ynı özlelkler var ama inanın kullanıcları memnun kalmoyor çünkü portbebeye dönüşnelerin ayak kısmında engel olduğu için bebek büyüdükçe ayyak kısmı sıkışıyor tavsiyem biraz da pahalı olan elele mido açıkcası bebek arbaalrında gönül rahatlıyğıyal az biraz kaliteli diyip önerebilecrğim en uygun araba elele mido sonra da kraft onyx nw var en az 8 9 dan başlıyor gerçektne kaliteli olanlar yani tavsiyrm ya elele mideoya bakın ya da 2. El temiz de olur dersneiz size ikinci el den önerebilirm bir çok marka ☺️
Bir_abla Brnnr_34 hımm tüh o zman joie modleleirne bakın uygun ama kalitesi güzle oluyor veya graco markaısnı da tavsşye edeirm babay plus da çok iyi değil açıkcadı
Duyulurum Bir_abla merhaba, ana kucağı en çok tercih edilen ve memnun kalınan hangisi acaba? 🌸 Bu arada alma sebebim salonda ya da mutfakta olduğumda bebeğimin yanımda yanımda olması… İlk çocuğumda yatak odasından çıkamamıştık 😄
Bir_abla Duyulurum ah ah ana kucakalır o kadar gerwkli ki aslında heke taşınabilrise misafirlipe bile görütorusnu çok güzel yatıyor çocuk max bütçenizi söyleyin önerieyi.
Bir_abla Gamzeizmir35 kalitesi güzeldir ama tasatımı iyi değil hrm ağır hem pretik değil hemde portbebeye dönüştüğü içn ayak ksımı büyüünce bebeğin ayaklarını sıkıyor o bütçede başka marka ve model önerbeilrim istersneiz
Aysegulgnc Bir_abla ben 10bin tlye kadar ayırdım kanz dusunuyoduk bizde ama siz arıza yapıyor dediniz ne alabiliriz o bütçeyle sizce
Bir_abla Aysegulgnc evet kanzo tavsiye etmrm tavsiry ettiğim modeller Kraft napoli Kraft extreme Prego strada Prego quantum Prego escalade Bagi easyfold 2 Greentom classic travel set 11 bin lesya baby sitesinde kendi sitesdiirr öneririm eper bütçeniz yeterse hem kabin boy hafif hemde oturma yeri çıkıp travel olıyor Bunkarı tavsşye ederim öxellkelrinden hangisi size uygunsa karar verbeilrisniz