minismom Bir_abla 4 baby bebek arabaları nasıl acaba kullanımı falan rahatmı katlandımı cok yer kaplıomu travel sistem cok hantal diolar kabin boy dahamı iyi cok soru sordum k.bkmayn 😊
Bir_abla minismom 4 baby çok kötü bir marka bakmayın son dönemde revaçta çünkü ins lar uygun olduğu için ona koşuyorlar ama uyuz etin yahnisi misali cidden çok arıza veriyor bunu bizim personel arkadaşlarda diyor başka marka bakabilrinsiz veya 2. Elden temiz ürünler bakabilrinsiz isterseniz yarıdmıc plurum
Beymin Bir_abla hayırlı olsun işiniz :) biz ana kucağı almak istiyoruz. Bebişimiz doğdu. Sallanmayı sevecek gibi, fakat ana kucakları hakkında hiç bilgimiz yok. Çok pahalı olmayan ama işimizi görecek ana kucaklarını önerir misiniz 🌸
Bir_abla Beymin elektrikli mi istersiniz otomatik yerinizde olsam otomatik almzxıd. Çünkü kullanım ömürler daha kısa az 7 8 ay ama oto atik olmayanlarda nuna yı öneririm 60 kg ye kadartaşıyır yani çocuk büüymce oturak olarak kullanılabilir am afiytaı pek uygun değil birde ahşap yatay ana kucaklar var mukaboo tarzı ben olsam o larfna alırım hem uygun hem kaliteli onlar var kolay kolayda kırılmazlar
derin1derin Merhabalar hayırlı olsun öncelikle 🌸 ben kanz x go ile chicco best friend pro arasında kaldım açıkçası kanz 2 bin kadar daha uygun onu düşünüyordum ama şimdi korkuttunuz beni sizce chicco mu olmalı?
Bir_abla derin1derin ben her türlü chicco uyum çünkü kalit farkı ok var görüntüsü kanzın daha cazip gelebilir deir tutma barları falan şık duruyor ama chicco çok kaliteli 2.elde daha kırılanımı görmeidmöyle söyelim
Bir_abla Gcl23 marka olarak pek bilgim yok ye le olarak özelikleri aynı ufak tefek kalite farkları var sadece ama ahşap Beşik mobilya veya oyun parkı arasında oyun parkını önerim çünkü hme hafif hem pratik hemde taşınabilir kısaca aranan her özelliği barındırıyor gelen her müşterimiz ahşap almış ve pişman olmuş olup sonradan oyun parkına dönüyorlar
Bir_abla Ayse34_ 4 baby markasını bizim perosnkker çok yeriyor bende öyel düşünüyorum geröktne kalitiwisz bir marka önerme ama bütçeniz şunaki arabalara göre Bi tık düşük kalmış en düşük travkler 2 2.5 dan başlıyor çünkü o fiyata o mark auygun ama 2. Elden de bakabilrinsiz isterseniz çok çok kaliteli ürünler var isterseniz 0 gibi üürnkeir Bi tık daha indirimli veya biraz deformeli ürünleri aşırı uygun fiyata alabişrisniz eğer düşünürseniz yarormıc olmak isterim
Bir_abla denizlidenayse keşke tam bütçenizi söyleseniz belki ban auygun gelen size pahalı olabilir veya tam tersi en iyisi max bütçeniz söyleyin ona göre en iyisini önereyim
Gggggbbbbbbeeeee Bir_abla merhabalar ben bAby enzo aldım 2200 TL ama kanz k go arasında kalmıştım hala değiştirmr imkanım var fikir verir misiniz
Bir_abla iremnur66 hiçbir fikrim yok o konuda malesef ama wifiye gerk duymayanlara olursa dhaa yaralı olabilir diye düşüniyorum
Bir_abla Asim_Mehmet kabin boy tavsiye etmediğimi söylemedim ki hiç kişilerin kullanma yerlerine ve ihtiyaçlarına göre kabin veya travel hangisi mantıklı ise onu önerme ye çalıştım siz kabin boy istiyorsanız greentom classic maclaren atom mamas papas city 2 uppa baby minu cybex libelle mima zigi anex air x bugaboo butterfly öneririm en kaliteli üst segment olanları bunlar ha chicco googy plus ve hamiltonlara da bakabilrinsiz bu dediklerimden kimisine puset takılıyor kimisine takılmıyır
Asilem1 Bir_abla Merhaba 2 aylık bebeğim var pusetim var arabayı henüz almadım travel sistem tercih edecektim ama fikirlerim değişmeye başladı kabin boy almayı düşünüyorum kaliteli ve uygun fiyatlı önerileriniz neler şimdiden teşekkür ederim
Bir_abla Asilem1 max bütçenizi belritseydiniz dha aiyi olurdu ben kabin boylara greentom classic, mima zigi, mamas papas city 2 cybex libelle anex air x maclaren atom ve bugaboo butterfly öneririm