Dnmz95 şöyle diyim canım ilk brbek için insna sıfır istiyor foğal olarka bizde ilk sıfır bakıyorduk ama 2. El aldık ve pişman olmadım ha brnim aldıklarım yemiz değilid çizikleri falan vardı ama umrumda değilid çok çünkü 20 binlik arabyı 1500 e aldım başka zman 10 binliği 1500 e aldım başka sefer yine bilmem kaçta biri fiyatına almış oldım hrp üst segment kulllandım kullandılalrımda mima, mamas papas, doona, bagi, quinny ve concord markası vardı ana kucağu olarak maxi cosi, cybex ve avionaut kite kullandık demem o ki orta veya kalştesiz bir sıfırdansa kaliteli bi 2. El çook daha iiy emin ol yani ben genel oalrka herekse benzer arbaalrı tavsiue eidyorum farkettiysen max bütçesi 4 binse 2. El al diyorum 5 e çıkıyorsa elele mido 6 ya çıkıyorsa kraft onyx nw 10 a çıkıyorsa baginin modellerini kraftın modellerini joie yi falan öneriyotum ama 10 bindne aşağı arabalr ikinci çocuğu bile zor büyğtecek arbaalr çünkğ inanılmaz hırpalanıyırlar mesela kanz k go var civildeyken bir sğrğ kişi direk ona yöneliyordu ama daha bebeği pusetinde aileler gelio tamire getiiryırlar arabayı frenleri tekerleri hemn zarar görüyor joide de bu sorun var tekerlei çabuk yıpranıyor bagi daha bi iki yıldır piaysada daha memnuniyetsizliği olanlarok çıkmadı demem o ki bence sana temix 2. El bulalım max bütçeni söyle eğer beğenmessen de kraft onyx nw alırsın 🤗