abmsenol çok teşekkür ederim öncelikle 🥰
Brn kanzın. Em çok brbek arabalarını sevmiyorım park yataklarının da kumaşı pek kalitlei tok bi kumaş değil ben civilde kraftı ve başka bir kaç maryaı inceledim ben gelen herkese kraft öneridm açıkcası kumal kalitesi ve ürün kalitesi ciddne güzel bir tane kırık kraft getiren okdu oda açma kapatamanın sırası çok öenmli inanın part yatak ta ona dikkat edersenix başka hiçbir sorun yaşamazsınız beyefendi de onu yanlış sırad ayapınca katlama mekanizması kırılmış birde üstüne açıp tmair etmye çalışmış şöyle diyim normlade direk garnatiye gider ama sakın bir ürğn zara görğkce siz tmaie rtmye çalışmayın o zöan garanti kapsmaında bu adam çok daha fazla ksınına zarar verdi diye yapmayabiliyorlar veya extra oara alabiliyorlar bilginiz olsun bu söyleidkleirmin dışında o tarz öözellkli civildi bir ürğn gördüm oda kaçrafttı bir kaç kademe anne yanı kaımı ayrakanıyordu o zman en pajalı en son hrlen ürün oydu diğer modellleri bilmiyoeum ama sırf araba kalitesi berbat olduğu için yoykoyuda trrcih etmezdim ben ama diper modeller hakkında bir şey diyemem 😊