Koalammm size yazdıktan sonra dolapa girdim ve 2000 ile 3500 arası filtreledim ( pazarşok payı da var) en güvendiğim markaları seçtim aralarından favoriledikleirmden her modelden en temiz olanı bıraktım eğer defromeleri de olsun deseydik beş altı cidden kaliteli araba var ama hem temiz hem kaliteli iki marka buldum size sadece 2 ürün atacağım yani
Mamas papas flip xt2 ve avionaut kite puset
( Sıfırı 15 bin)
Nuna mixx ve nuna puset
( Sıfırı şuan türkiyede yok ama olsaydı 10 bini geçkin olurdu) üst yorumda da bahsettiğim kadına bit çok model arasında bunda karar kılmıştık ve sordum çook beğenerek kullanmışlar bebekleri 1 yaşa yaklaştı☺️
Mamas papas gelince de ben iki modelini kullanım ocarro ve urbo2 kalitesine bizzat kefilim flip xt2 modeli de güzel bir modeldir kısaca bu bütçeye kefil olanileceğim ilki model varsa onalrda bunlardır şimdi size iksinden de eleye eleye birer tane bıraktığım linkleir atıcam siz bakıp karar verebilrisniz ha bu arada nuna da siyah renkli olanı da var ama benim atacağımdan daha fazla kullanışmış gibi görünüyordu ve puseti daha kaliteiszdi mamas papsta da başka bi on tane daha vardı ama en az deformeli oöanı buydı diğerleinde tentede solma veya soyukmalar çok fazlaydı