Bir_abla mrv_elvn_ ilk baslarda iki ayri anne yani 6 aydan sonra montessori yercih ederdim ben olsam ☺️ ha kucuk olurlar dersneiz park yatak ta alabilriieniz ontessoruye gecene kadar cunku cok kullanaislioluyrilar
Bir_abla Anne980 yoyko marka olarka cok kotu o yuzdne onermmr asla fiyatni bilmiyorum ama onun yerine prego pronto veya elele mido oneririm
Bir_abla nlrsena kanz markasini hic onermem cunku dusuk segment kalitesi ve tamamen abarrtilan bolca tamire gobdeitlrn bir araba markasi o yuzdne onun yeirne fiyati ayni olan prego pronto ya hakin derim
babysevgi Denizcmm melio terch ettım ben hem travel oluylr hem sağlam hem hafif eezy cok ağır bebek ile yapamam benlik değil ben pratik bir insanım acıkcası. Ama o da güzel sonucta cybex cybextr
Bir_abla Gamzeliiiii yeterince açık yazdigimi dusunuyorum aslında Kraft onyx nw Kraft lima wb Kraft extreme
babysevgi Bir_abla evet güzel gerçekten melio almasaydım mios alıcaktım biraz daha yüksek olunca melio da karar kıldım
Bir_abla Bebeko19 kanzin tek huzle mildei kullansili evet amaark aolarka kanz i hic onermem cunku ciddne kotu dusuk segmnet kaliteis var fiyati 8 bin en dusuk grounuyor suan onun yerine kraft onyx nw oneririm veya kraft extreme de bakabilrisiniz
umudum321 Bir_abla indirim var bu ara reklemlari sürekli veriyorlar varmı gerçekten zibinlar 20tl diyo dogrumu
nlrsena Bir_abla tamam teşekkür ederim bi ona bakayım peki başka önerebileceğiniz varmı 4000 civarı ücrete
Bir_abla babysevgi cook iyi yapmissiniz cubku mios ic hacmi asiri kucuk.bir araba ben asla tercih rtmezdim mesela sirf o yuzden
Bir_abla nlrsena prego pronto 4 bin civari arabalar arasinda en iyisisdir hem kalite olarak hem tekerlkerli ciddne iyi hemde ayak kismi geriye katalnana nadir arbaalrdan o sayede uzun sure kullanilabiliyor
babysevgi Bir_abla evet gerçekten melio ya göre daha kücük ancak tutma kolu deri oluşu beni cezbetmişti ve şase detayı birde o 22 kg e kdr tasıyor melio 15 . Ama yinede melio güzel memnunum cok pratik ve ck hafif